Ντυμένη... νοσοκόμα προτιμά το σεξ η Μενεγάκη!

Δείτε την κουβέντα της για ερωτικά παιχνίδια και φαντασιώσεις

Ντυμένη... νοσοκόμα προτιμά το σεξ η Μενεγάκη!

Την... νοσοκόμα με τον ασθενή θέλει να παίξει στο κρεβάτι με τον καλό της η Ελένη Μενεγάκη, που αποκάλυψε τις ερωτικές της φαντασιώσεις κατά την διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή της με την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη!

«Το να ντυθείς σέξι νοικοκυρά είναι δύσκολο. Δεν μπορείς να είσαι στην τρίχα και να μαγειρεύεις. Το θεωρώ αδιανόητο!», είπε το Λενιώ, ��πότε το να ντυθεί καμαριέρα το αποκλείουμε.

Απορία είχε επίσης για το πού θα πας τα παιδιά ώστε να δράσεις ανενόχλητα, ενώ επισήμανε ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή «μπορεί να ανοίξει η πόρτα και να μπει μέσα η πεθερά». Το ότι και παιδιά έχει και μένει μαζί με την μητέρα της... είναι τυχαίο; Δεν νομίζω!

«Ντύνουμε και τον άνδρα; Οι άντρες ντύνονται αυτές τις βραδιές;», ρώτησε στη συνέχεια η Ελένη, ενώ απορία είχε και για το ποιά στολή φορούν πιο εύκολα οι Έλληνες. Του φαντάρου σίγουρα, να την ενημερώσουμε...

Αυτό που θα ήθελε να ντυθεί στο σεξ το αποκάλυψε λίγο αργότερα: «να είμαι αυτή που θα του πάρει την πίεση;», ρώτησε και επικαλέστηκε το ότι η μητέρα της έχει πάντα εύκαιρο το πιεσόμετρο στο σπίτ��. Έτοιμη την έχει την στολή δηλαδή η παρουσιάστρια!

Μάλιστα, η Ελένη έχει και... ένταση για το ενδεχόμενο να παίξει το ζευγάρι θάρρος ή αλήθεια πριν αρχίσει η «δράση». «Αυτό δεν είναι ομαδικό παιχνίδι; Δεν είναι ωραίο να παίζουν δύο!», ενώ της καλάρεσε η ιδέα να παίξει... τυφλόμυγα με τον σύντροφό της!

Δείτε στο βίντεο αποσπάσματα με τις ερωτικές φαντασιώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top