Τι λένε οι επώνυμοι για τη φάρσα της «Συντέλειας» στη Λιάνα Κανέλλη

ΔΕΙΤΕ το video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Τι λένε οι επώνυμοι για τη φάρσα της «Συντέλειας» στη Λιάνα Κανέλλη

Σάλος προκλήθηκε από τη χθεσινή φάρσα που προσπάθησε να κάνει η εκπομπή «Συντέλεια» στη Λιάνα Κανέλλη, με αποτέλεσμα εκείνη να βγει στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, κλαίγοντας ασταμάτητα.

Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε η ίδια η βουλευτής του ΚΚΕ, αμέσως το διαδίκτυο γέμισε με σχόλια για τη φάρσα.

Η Έλντα Πανοπούλου αμέσως μόλις έμαθε για την αποτυχημένη φάρσα της Συντέλειας έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη μορφή βίας από το να επιβάλεις σε έναν άνθρωπο, δια της βίας, να πρωταγωνιστήσει σε μια «σκηνή βίας», την οποία ο ίδιος με βίαιο τρόπο έχει αναγκαστεί να υποστεί δημόσια. Συγχαρητήρια ανεγκέφαλοι! Καταφέρατε να «ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΤΕ» στη βίαιη αποκαθήλωση κάθε έννοιας σάτιρας, κωμωδίας, αστείου, γέλιου και χαράς που υποτίθεται πως υπηρετείτε. Καταφέρατε να μετατρέψετε βίαια τη βία σε ανέκδοτο. Και εις ανώτερα».

Και μπορεί χθες το βράδυ ο παρουσιαστής της «Συντέλειας», Μ. Βουλαρίνος να ζήτησε συγγνώμη, όμως τελικά δεν έπεισε τους επώνυμους.

«Είναι σοκαριστικό. Τα όρια πια έχουν ξεχειλώσει τρομερά. Καταρχήν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις σε έναν άνθρωπο που έχει υποστεί βία είναι να τον σέβεσαι. Έχουμε χάσει την πλάκα, τα όρια, τη σοβαρότητα, η προσωπική μας ζωή έχει γίνει δουλειά μας και η δουλειά μας προσωπική ζωή. Αυτά που πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να τα προσέχουμε», είπε στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης η Φανή Χαλκιά.

Στη σελίδα πάντως της εκπομπής στο Facebook, οι fans της Συντέλειας στηρίζουν τον συνεργάτη που πήγε να κάνει τη φάρσα και ζητούν να μη σταματήσει να κάνει… πλάκες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top