Πώς γνώρισε την Εύη Αδάμ και χώρισε την Γιολάντα Διαμαντή ο Λιβιεράτος;

Διαβάστε την on air αποκάλυψη που έκανε γνωστός δημοσιογράφος

Πώς γνώρισε την Εύη Αδάμ και χώρισε την Γιολάντα Διαμαντή ο Λιβιεράτος;

Ζευγάρι για πολλά χρόνια ήταν Λάμπης Λιβιεράτος και Γιολάντα Διαμαντή, με τον τραγουδιστή να την χωρίζει εξαιτίας της Εύης Αδάμ, όπως διηγήθηκε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή του με την Έλενα Παπαβασιλείου στον «89,8 Δρόμος fm»!

«Όταν ο Λιβιεράτος γνώρισε την Εύη Αδάμ ήθελε πάση θυσία να βγει μαζί της ραντεβού, αλλά χωρίς να το υποψιαστεί η Γιολάντα! Έτσι παρακάλεσε ένα φίλο του να βγεί για φαγητό με την τότε σύντροφό του και να την πάει κάπου πολύ μακριά, για να αποκλειστεί η πιθανότητα να συναντηθούνε κάπου όλοι μαζί! Το σχέδιο ήταν τέλειο. Γιατί και ο Λάμπης πήγε την Εύη για φαγητό, κάπου πολύ μακριά, τόσο μακριά που τελικά συναντήθηκαν και οι τέσσερις στο ίδιο ρεστοράν! Κι έγινε ο πανικός», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Το ότι χώρισε την Γιολάντα Διαμαντή για χάρη της Εύης Αδάμ το είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ο ίδιος ο τραγουδιστής και, μάλιστα, στην ραδιοφωνική εκπομπή που είχαν τότε η Γιολάντα και ο Βαγγέλης Περρής, όπως είχε γράψει το star.gr.

«O Λάμπης είναι πολύ εντάξει τύπος και σύντομα θα ξαναβρεθεί μαζί μας», είπε επίσης ο Βαγγέλης και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον τραγουδιστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top