Ν. Μουτσινάς: «Είναι βαρετά όσα λέγονται για τη σχέση μου με τη Ζ. Μακρυπούλια»

Διαψεύδει ότι βρίσκονται στα μαχαίρια

Ν. Μουτσινάς: «Είναι βαρετά όσα λέγονται για τη σχέση μου με τη Ζ. Μακρυπούλια»

Ποιος είπε ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια σφάζονται φέτος στο θέατρο και η σχέση τους πάει από το κακό στο χειρότερο; Ο παρουσιαστής αποφάσισε να βάλ��ι τα πράγματα στη θέση τους , ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους.

«Αχ, πόσο παλιό, ξεπερασμένο και βαρετό είναι όλο αυτό. Ζάναξ για να πέφτεις για ύπνο. Αντιλαμβάνομαι πως για να κλείσουν την ύλη ενός τεύχους ή ενός site κάποιοι πρέπει να εφευρίσκουν τέτοιες βλακείες. Ασυδοσία», δήλωσε έξαλλος στο περιοδικό Τηλέραμα και συνέχισε:

«Εγώ όμως τι να κάνω; Να βγαίνω κάθε φορά να αποδεικνύω πως δεν έχω… ουρές; Ας πούμε πως είναι κι έτσι, πως μαχαιρωνόμαστε δηλαδή. Ποιον θα αφορούσε;»

Πάντως, μπορεί με την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι μέλι γάλα, όμως για την τηλεόραση, ο Νίκος δεν έχει την καλύτερη άποψη, κι ας τρώει ψωμάκι από αυτή.

«Ζούμε την εποχή της φθήνιας και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα και τίποτα, θα πω πως δε βλέπω τηλεόραση», είπε.

Όσο για την εκπομπή του λέει:

«Θα έλεγα πως η σχέση μου με τα πράγματα, επομένως και με την εκπομπή, μοιάζει με γάμο, βρε παιδί μου, που έχει μεν παλιώσει, Αλλά πολύ τον αγαπάς. Και θέλεις μερικά "σκουντήματα", μια αλλαγή σκηνικού, κάποια νάζια και λίγες τσιριμόνιες, έτσι, για να τον ανανεώνεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top