Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη»

Τα εξώδικα που έστειλε η παρουσιάστρια στα περιοδικά

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μια εβδομάδα αφού τελείωσε η εκπομπή της «Μεσημεριανή Μελέτη», μίλησε για την μετακίνηση της στη μεσημεριανή ζώνη, την προσωπική της ζωή και τα εξώδικα που έστειλε στα περιοδικά.

Η «Μεσημεριανή Μελέτη» και η «Ελένη»

«Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να δώσω εξετάσεις φέτος στη μεσημβρινή ζώνη. Εγώ πήγα με την ψυχολογία ότι από ανάγκη πηγαίνω μεσημέρι. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Στόχος μου είναι να υπάρχει αρμονία στη συνεργασία μας, όμως θεωρώ ότι κρίνομαι φέτος για την πρωινή ζώνη, η οποία πήγε για ακόμα μια φορά περίφημα. Στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης θα μπω από του χρόνου. Δεν επένδυσα. Πήγα όπως ήμουν το πρωί, λέω όπως είμαστε το πρωί έτσι θα πάμε το μεσημέρι, δεν θα αλλάξουμε τίποτα και από του χρόνου που θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία, την ίδια χρονική στιγμή βλέπουμε. Δεν έχουμε ίδια θεματολογία με την Ελένη, κάνουμε διαφορετικές εκπομπές. Δεν έχω ενημέρωση».

Οι αλλαγές στα μαλλιά της και οι διαφορές με την Ελένη

«Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη. Όταν έκοψα τα μαλλιά μου ήμουν ήδη 2 χρόνια μακριά από την Ελένη. Τα μαλλιά μου είναι ίσια και λεπτά, που σημαίνει ότι όταν είναι μακριά δεν στέκεται τίποτα. Τα είχα ξανακόψει στα 19 και το είχα βολευτεί πολύ! Οι άντρες, παραδόξως, με προτιμούν με κοντό. Όταν τα πρωτοέκοψα ένιωθα πιο "αντρουά", μου πήρε χρόνο να νιώσω καλά με τους άντρες όταν τα πρωτοέκοψα. . Είχα μπει στη λούμπα να επηρεάζομαι από τη σύγκριση με τη Μενεγάκη. Δεν είχα βέβαια σκοπό να συγκριθώ με κάτι. Δεν έγινα ξανθιά με μακριά μαλλιά για να πάω στον ΑΝΤ1. Στην ελληνική τηλεόραση δικαιωματικά είμαι και η μόνη φυσική ξανθιά»!

Η συνάντηση με τη Μενεγάκη

«Όταν συναντήθηκα με την Ελένη ήταν τέλεια! Όπως συναντιούνται δύο γυναίκες που μια ζωή ακούνε πράγματα από άλλους. Η προσέγγιση έγινε από την Ελένη. Δεν είχα κάνει καμία παρεξήγηση μέσα στο μυαλό μου, είχα μπει σε ένα παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και ό,τι άποψη είχα ήταν από αυτά που μου λένε. Τώρα δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο 5 φορές την ημέρα, όμως έχουμε ανταλλάξει χαιρετισμούς και φιλιά μέσω τρίτων και μάλιστα της ζήτησα τη βοήθειά της πρόσφατα διότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να με βοηθήσει. Πήρα λοιπόν και της το ζήτησα».

Η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στις επιλογές μου όσον αφορά στους άντρες, όμως πιστεύω ��τι μου αρέσουν οι ανοιχτόχρωμοι γιατί εκεί καταλήγω συνήθως. Θέλω να είναι αθλητικός τύπος, πρέπει τουλάχιστον να κάνει κάτι από αυτά που κάνω εγώ. Θέλω να μπορεί να κρατάει τα μπόσικα. Πρέπει να έχει πυγμή και να με τιθασεύει. Έχω τάσεις φυγής, είμαι αυτοκαταστροφική, οπότε πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες. Για πάρα πολύ καιρό δεν θα με δείτε με άλλον. Δεν κρύβω τίποτα. Αν δεν είμαι με έναν άνθρωπο επίσημα δεν θα το δείξω. Είμαι ξινή και περίεργη και απαιτητική και επιλεκτική και στραβάδι και δύσκολα δίνομαι σε άνθρωπο. H Mετα-Γιάννη εποχή έχει ξεκινήσει εδώ και 1.5 χρόνο. Εν γνώση μου έχω αντιληφθεί ότι μια φορά με έχουν απατήσει. Δεν συγχωρώ το ψέμα. Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου, όχι μόνο μια φορά. Δεν μου έχει βάλει ένας άντρας ποτέ τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Η δημοσιότητα της δουλειάς μου τρομάζει καμία φορά τους άντρες. Πρόσφατα βέβαια που πήγα κάπου είχα μεγάλο σουξέ. Δεν βγαίνω πολύ έξω, όμως έτυχε να πάω σε μια υποχρέωση και είχα τόσο σουξέ που είχα να το νιώσω από το λύκειο…. Έχω αγαπηθεί πολύ και μου αρέσει. Θα ήθελα να αγαπηθώ και να αγαπήσω δια βίου. Θέλω να βρω τον άνθρωπό μου και να παρατήσω και τηλεοράσεις και καριέρες και να κάνω οικογένεια. Αν ήμουν σε αυτή τη φάση θα έφευγα χτες! Τι να φύγεις τώρα τι να φύγεις σε λίγα χρόνια, δεν είναι ένα επάγγελμα που σου εξασφαλίζει 40 χρόνια καριέρας, είναι ένα επάγγελμα με αρχή μέση και τέλος και όσο περνάει ο καιρός είσαι πιο κοντά στο τέλος, τουλάχιστον φύγε με το κεφάλι ψηλά και πάνω στην επιτυχία. Πολλοί θα έπρεπε να έχουν φύγει νωρίτερα»!

Τα εξώδικα που έσ��ειλε στα περιοδικά

«Δεν είμαι τρελή. Ξέρω καλά πως εφόσον εκτίθεμαι μέσα από τη δουλειά μου ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράψει ό,τι θέλει για μένα. Και είναι και τιμή μου. Δεν ζητάω να μην ασχολείται κανείς με την προσωπική μου ζωή. Όμως από τη στιγμή που η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιότητα, ζητώ να σέβονται αυτούς. Πρόσφατα έγινε ένα φάουλ από ένα περιοδικό. Υπήρξε μια είδηση που ποτέ δεν διασταυρώθηκε και χωρίς να ενημερωθώ ή να υπάρξει έγκριση είδα ξαφνικά ένα πρωί σε εξώφυλλο φωτογραφίες από το προσωπικό προφίλ ενός φίλου μου να δημοσιοποιούνται χωρίς την έγκρισή μου ή τη δική του και με μία πληροφορία που δεν ήταν εξακριβωμένη. Για μένα μπορείς να γράφεις ό,τι θες γιατί δεν με αγγίζει τίποτα κα�� εγώ άλλωστε δεν έχω κρύψει ποτέ κάτι από την προσωπική μου ζωή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεώρησα ότι για να προστατέψω το περιβάλλον μου έπρεπε να κινηθώ νομικά. Υπάρχουν φίλοι μου που αρνούνται να έρθουν διακοπές μαζί μου για αυτό τον λόγο! Έχω μάθει να διαβάζω τους ανθρώπους, τους ύπουλους και τους υποχθόνιους τους καταλαβαίνω αμέσως. Τους κρατάω τόσο κοντά μου όσο πρέπει για να μη με πειράξουν»!

Η ενασχόληση με το Twitter

«Με ενοχλεί πια το ότι δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Είναι ενοχλητικό να βλέπεις αυτό που λες να γίνεται είδηση σε blog ή site. Θέλω να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα, να βρίσω ή να πω αυτό που θα έλεγα σε μια παρέα, χωρίς το άγχος ότι τα γράφω για να αναπαραχθούν. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτό. Τον τελευταίο καιρό δεν το χρησιμοποιώ πια τόσο συχνά».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top