«Είναι γομάρια όσοι λένε ότι την τηλεθέαση δεν την κάνει ο άνθρωπος»

Ξέσπασμα Ζ.Κουτσελίνη υπέρ του Γ. Παπαδάκη

«Είναι γομάρια όσοι λένε ότι την τηλεθέαση δεν την κάνει ο άνθρωπος»

Υπέρ του Γιώργου Παπαδάκη ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη, που παράλληλα σχολίασε και το περιστατικό με το χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη. Σχολιάζοντας αν του χρόνου ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει την πρωινή εκπομπή, είπε:

«Ο Γιώργος αγαπάει πολύ τον Αντ1 . Θα πρέπει να τον πάρει ο ίδιος ο Κυριακού και να του πει δε σε θέλω να φύγεις. Ο Γιώργος μας έδωσε ξεκάθαρα να καταλάβουμε ότι δεν έχει ολοκληρώσει τις συσκέψεις με το κανάλι. Τον έχει ενοχλήσει. Μιλάει δημόσια όταν μέσα του έχει αγανακτήσει. Θεωρώ ότι δεν έχει λυθεί το θέμα. Δε λέει ποτέ ψέματα ο Παπαδάκης. Μπορεί ο τρόπος να είναι μεταξύ αστείου και σοβαρού, αλλά πάντα θα πει τη γνώμη του. Και να μη σε γουστάρει θα στο πει. Ο Γιώργος έχει στηρίξει ολόκληρο κανάλι. Αν θεωρείς ότι τα νούμερα δεν τα κάνει ο άνθρωπος, τότε είσαι ένα γομάρι και μισό».

Μάλιστα υπογράμμισε πως «είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σεμνός που δεν κοιτάζει την τηλεθέαση.

Αναφερόμενη στην εκπομπή με το χαστούκι Κασιδιάρη, σχολίασε πως "Θα θελα να μην σταματήσουν εκείνη την ώρα την εκπομπή. είναι πολύ δύσκολο για τον άνθρωπο που είναι πάνω στο κοντρόλ. Άκουσα αυτό που είπε η Κανέλλη και ήταν πολύ σκληρό. “ θα θελα να μην σταματήσουν εκείνη την ώρα την εκπομπή”».

Και πρόσθεσε πως «αυτό μπορεί να είναι σκληρό για τον άνθρωπο που είναι στο κοντρόλ, αλλά θα έβγαζε την αλήθεια. Εκεί θα βλέπαμε όλη την αγριότητα της σκηνής. Είναι ένα υλικό που έχει πολύ ενδιαφέρον, τι έγινε μετά. Αυτό που είδα ήταν πολύ σκληρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top