Στέλιος Λεγάκης: «δεν άντεχα την μελαγχολία μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Τι εξομολογήθηκε ο νικητής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»;

«Δεν μου άρεσε πολύ η κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν μπορούσα την πίεση, την μελαγχολία», εξομολογήθηκε ο νικητής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», Στέλιος Λεγάκης και μίλησε για την απόφασή του να πάρει μέρος στο talent show.

Έχοντας χάσει τον πατέρα του πριν από περίπου 8 μήνες, ο 15χρονος πήρε την απόφαση να πάει στο τηλεοπτικό σόου: «ήθελα να τραβήξω την μητέρα και την αδερφή μου από όλο αυτό. Η μαμά μου στην αρχή ήθελε και δεν ήθελε. Μετά που πέρασα από την οντισιόν με στήριξε».

«Δεν περίμενα ότι θα ήμουν ο νικητής», παραδέχθηκε ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ η μητέρα του δεν έκρυψε ότι δεν ήθελε ο γιός της να πάρει μέρος στο talent show. «Ήταν φρέσκο όλο αυτό με τον πατέρα του και δεν ήθελα να απογοητευτεί… Έχω ακόμα ανάμεικτα συναισθήματα», είπε η κα. Κατερίνα.

Ταυτόχρονα με το «Ταλέντο», ο Στέλιος, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, έδινε εξετάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι στην κιθάρα είναι αυτοδίδακτος και πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει μαθήματα φωνητικής με την Μαντώ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top