Στέλιος Λεγάκης: «δεν άντεχα την μελαγχολία μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Τι εξομολογήθηκε ο νικητής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»;

Στέλι��ς Λεγάκης: «δεν άντεχα την μελαγχολία μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

«Δεν μου άρεσε πολύ η κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Δεν μπορούσα την πίεση, την μελαγχολία», εξομολογήθηκε ο νικητής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», Στέλιος Λεγάκης και μίλησε για την απόφασή του να πάρει μέρος στο talent show.

Έχοντας χάσει τον πατέρα του πριν από περίπου 8 μήνες, ο 15χρονος πήρε την απόφαση να πάει στο τηλεοπτικό σόου: «ήθελα να τραβήξω την μητέρα και την αδερφή μου από όλο αυτό. Η μαμά μου στην αρχή ήθελε και δεν ήθελε. Μετά που πέρασα από την οντισιόν με στήριξε».

«Δεν περίμενα ότι θα ήμουν ο νικητής», παραδέχθηκε ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ η μητέρα του δεν έκρυψε ότι δεν ήθελε ο γιός της να πάρει μέρος στο talent show. «Ήταν φρέσκο όλο αυτό με τον πατέρα του και δεν ήθελα να απογοητευτεί… Έχω ακόμα ανάμεικτα συναισθήματα», είπε η κα. Κατερίνα.

Ταυτόχρονα με το «Ταλέντο», ο Στέλιος, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, έδινε εξετάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι στην κιθάρα είναι αυτοδίδακτος και πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει μαθήματα φωνητικής με την Μαντώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top