Το δυναμικό comeback της σειράς «Τόλμη και γοητεία»

11 υποψηφιότητες EMMY

Το δυναμικό comeback της σειράς «Τόλμη και γοητεία»

Πόσο παλιά ταξιδεύετε ακούγοντας «Τόλμη και γοητεία»;

Παλιές, καλές εποχές και συγκεκριμένα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στο 1987.

Στις 23 Μαρτίου του 1987 έκανε πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και γοητεία» στο αμερικανικό δίκτυο CBS. Τώρα είναι προτεινόμενη ξανά για 11 υποψηφιότητες EMMY.

Στην 23η απονομή που θα γίνει στις 23 Ιουνίου η σειρά , μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες καλύτερης σκηνοθετικής ομάδας δραματικής σειράς, καλύτερης γυναίκας και καλύτερα άνδρα ηθοποιού δραματικής σειράς , κα��ύτερης μουσικής διεύθυνσης και σύνθεσης , καλύτερης μείξης ήχου και καλύτερου φωτισμού.

Πολλοί από εσάς θα θυμόσαστε το καλοκαίρι του 1989 όταν πλήθος ανθρώπων περίμενε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού για να υποδεχθεί τους πρωταγωνιστές, Ρίτζ και Τζοάνα Τζόνσον.

Να σημειώσουμε πως το 2011 έλαβε το τρίτο συνεχόμενο βραβείο EMMY «καλύτερης δραματικής σειράς», χαρακτηρίστηκε ως η δημοφιλέστερη καθημερινή τηλεοπτική σαπουνόπερα, ενώ συνολικά έχουν προβληθεί 6.500 επεισόδια.

Η σειρά έπαιξε πρώτη φορά στη χώρα μας το 1988 από την ΕΤ1.Πέρασε έπειτα από τον ΑΝΤ1, το ΣΚΑΙ, το Star, το Alter το Κανάλι 10 και τη ΝΕΤ.

Στον νέο κύκλο της σειράς που προβάλλεται από την ΕΤ3 καθημερινά στις 3.00 μ.μ η ζωή για την οικογένεια Φόρεστερ κυλά..σαν να μην πέρασε μια μέρα! Η οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της Μπρουκ για να γιορτάσει την επανασύνδεση της Χόουπ και του Λίαμ.Ο Ρίτζ κρυφά ενημερώνει την Μπρουκ ότι ο γάμος του Λίαμ και της Χόουπ δεν θα μπορέσει να γίνει πολύ γρήγορα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top