Σ. Χρηστίδου: «Δε θέλω να συζητήσω ότι θέλουν εμένα στο πρωινό του χρόνου και όχι τον Χρήστο»

Η αγωνία της για την επόμενη σεζόν και η απάντησή της στις κριτικές

Σ. Χρηστίδου: «Δε θέλω να συζητήσω ότι θέλουν εμένα στο πρωινό του χρόνου και όχι τον Χρήστο»
«Κάθε χρόνο έχω την ίδια αγωνία αυτό δεν αλλάζει γιατί η δουλειά μας αυτό έχει… είσαι κάθε χρόνο στο ψάξιμο και άνεργος, περιμένοντας τα δεις τι προτάσεις θα έχεις», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου που δεν έκρυψε ότι μια αβεβαιότητα για το τι θα κάνει του χρόνου την έχει.

Παρ’ όλ’ αυτά δεν θέλησε να συζητήσει καθόλου τα όσα ακούγονται ότι στον ΑΝΤ1 θέλουν μόνο εκείνη να παρουσιάζει του χρόνου το πρωινό και όχι τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Δεν μπορούμε να την κάνουμε αυτή την κουβέντα, εξάλλου είναι πάρα πολύ νωρίς, έχουμε ακόμα ενάμιση μήνα εκπομπής, τρέχουμε, κάνουμε συσκέψεις, δουλεύουμε πάρα πολύ γι’ αυτήν την εκπομπή και νιώθω λίγο άσχημα όταν μιλάμε για το τέλος της», τόνισε.

Πάντως η ίδια ξεκαθαρίζει ότι δεν αισθάνεται καθόλου κουρασμένη γιατί αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, παραδέχθηκε όμως ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε και στην κριτική του Β. Περρή λέγοντας:

«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και πάντα ακούω τη γνώμη του και τη συμβουλή του. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, όλες οι κριτικές που δέχτηκα από ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι είναι κριτικές που μπήκαν μες στο μυαλό μου, δούλεψαν, πήρα από αυτές και προσπάθησα να διορθωθώ», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top