Η Φιλιππινέζα σύζυγος του βουλευτή στο «Master Chef»

Πώς αντιμετώπισε εκείνος τη συμμετοχή της στο ριάλιτι;

Η Φιλιππινέζα σύζυγος του βουλευτή στο «Master Chef»

Για την συμμετοχή της στο «Master Chef», την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και το γάμο της με πρώην βουλευτή και πρώην δήμαρχο, μίλησε η Ζοζέφα, -η πρώτη παίχτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι-, στην Τατιάνα Στεφανίδου, και στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις».


Η Ζοζέφα, αποκάλυψε ότι πέρασε πολλά στάδια και δυσκολίες μέχρι να καταλήξει στην τελική εικοσάδα, αλλά κατά τ΄αλλα «το διασκέδαζε πολύ, έμαθε πολλά πράγματα και θα ήθελε να μείνει λίγο περισσότερο». Αυτό όμως που θα της μείνει αξέχαστο από το παιχνίδι είναι η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου! «Είναι τόσο γλυκιά! Τη θαύμαζα. Είναι πολύ ωραία, ταλαντούχα και έξυπνη. Όταν την γνώρισα καλύτερα, είδα και την ευαίσθητη πλευρά της, αφού μου χαμογελούσε και μου μετέδιδε θετική ενέργεια».


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ζοζέφα αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι είναι παντρεμένη με πρώην βουλευτή Κυκλάδωντον οποίο και γνώρισε στη Νάξο, τον κοινό τόπο καταγωγής τους : «Είμαστε 10 χρόνια μαζί, τον γνώρισα στα 23 μου και είναι ο καλύτερος άντρας στον κόσμο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ό, τι έχω κάνει και ο,τι είμαι, το οφείλω σ΄αυτόν».


Πως αντέδρασε όμως ο πρώην βουλευτής όταν έμαθε την επιθυμία της γυναίκ��ς του να συμμετέχει σε ριάλιτι μαγειρικής; « Αρχικά είχε ενδοιασμούς. Το συζήτησα μαζί του, του εξήγησα τη δομή του ριάλιτι , μου επεσήμανε όλα τα αρνητικά και με στήριξε πάρα πολύ». Άλλωστε, η πρώην παίχτρια αποκάλυψε ότι «αν δεν ήταν εκείνος να με βοηθήσει δεν θα είχα μπει στην εικοσάδα».


Στα άμεσα σχέδια της πάντως, είναι να ανοίξει εστιατόριο στη Νάξο που θα συνδυάζει τις επιρροές της από την Ελλάδα, τις Φιλιππίνες και την Ισπανία, δηλαδή τις τρείς χώρες καταγωγής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top