Ο πρωθυπουργός κυκλοφορεί με τρύπια κάλτσα!

Θύμα της οικονομικής κρίσης ή απλά... απρόσεχτος;

Ο πρωθυπουργός κυκλοφορεί με τρύπια κάλτσα!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τους πολιτικούς να είναι ντυμένοι «στην τρίχα», όμως, τι θα λέγατε αν βλέπατε κοτζάμ πρωθυπουργό να κυκλοφορεί με τρύπια κάλτσα; Όχι, δεν πρόκειται για υποθετικό ερώτημα, αλλά για πραγματικότητα, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Θύμα της... τρύπας έπεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron, ο οποίος εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού ITV. Ο κ. Cameron ήταν καλεσμένος στο «This Morning», σαν να βλέπαμε τον Γιώργο Παπανδρέου στην Μενεγάκη ένα πράμα...

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από την πρωθυπουργική οικογένεια και την νεογέννητη κορούλα της, όταν η κάμερα εντόπισε την τρύπα στην δεξιά κάλτσα του κ. Cameron, λίγο πιο πάνω από την φτέρνα.

Βέβαια, ο καμεραμάν δεν μας έδειξε φάτσα - φόρα την τρύπια κάλτσα, αλλά ούτε προσπάθησε και να την κρύψει...

Ο Βρετανός πρωθυπουργός προφανώς δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει, αφού συνέχισε ατάραχος να μιλά με τους παρουσιαστές, καθισμένος στον κόκκινο καναπέ της εκπομπής!

Αλλά ένα περίεργο πράμα βρε παιδί μου εκεί στη Βρετανία... τον προηγούμενο μήνα είχαμε την βασίλισσα Ελισάβετ με τρύπιο παπούτσι σε σκοτσέζικο event, τώρα μας προέκυψε και ο πρωθυπουργός με τρύπια κάλτσα.

Τους έχει πιάσει για τα καλά η οικονομική κρίση ή μήπως κυκλοφορούν έτσι επίτηδες για να τους περνάμε για... ανθρώπους της διπλανής πόρτας;

Ο βρετανικός Τύπος πάντως δεν έχασε καιρό, με κάποιες εφημερίδες να κατηγορούν την πρώτη κυρία της χώρας ότι κοιτάζει περισσότερο τα λούσα της και δεν προσέχει τον σύζυγό της.

Και τι να σου κάνει η Samantha Cameron δηλαδή; Μπαλωματού να γίνει;

Εκτός κι αν μπορείς εσύ να φανταστείς την Άντα Παπανδρέου με την βελόνα και την κλωστή στο χέρι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top