Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της έγινε επτά! Οι ευχές & η τρυφερή φωτογραφία

«Οι στιγμές εναλλάσσονται, όμως αυτή η αγκαλιά παραμένει λιμάνι πληρότητας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα είπε στο Happy Day για τα γενέθλια του γιου της

Τα γενέθλιά του είχε, χθες, το τρίτο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια του ευχήθηκε με γλυκές ευχές και μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram.

«Το αγοράκι μας σήμερα έγινε επτά ετών! Τα χρόνια περνούν τόσο γρήγορα …οι στιγμές εναλλάσσονται, όμως αυτή η αγκαλιά παραμένει ένα λιμάνι ευτυχίας και πληρότητας. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας», έγραψε η Σταματίνα Τσιτμτσιλή στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, στην οποία απαθανατίζεται σε μια τρυφερή στιγμή με τον γιο της στην αγκαλιά της.

Στη σημερινή εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε με ελαφρώς βραχνιασμένη φωνή. «Συγνώμη με ακούτε λίγο με ταλαιπωρημένη φωνούλα, αλλά έχω μια ίωση που με έχει χτυπήσει εκεί. Προσπάθησα να κάνω αφωνία και ξεκούραση δυνάμεων από χθες το απόγευμα που τελείωσε το πάρτι του γιου μου. Το αγοράκι μας έγινε χθες 7 ετών! Εύχομαι και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας, είτε γιόρταζαν είτε είχαν γενέθλια...είναι αυτών των ημερών, είναι ταυράκια...», είπε στο Happy Day.

Η παρουσιάστρια του Happy έχει άλλες δύο μεγαλύτερες κόρες με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, τη 12χρονη Νάγια και την 11χρονη Μαίρη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top