Γιατί άφησε μαλλιά και μούσια ο David Beckham;

Δείτε το νέο look που λανσάρει ο σταρ των γηπέδων

Γιατί άφησε μαλλιά και μούσια ο David Beckham;

Τέλος στο μετροσέξουαλ look που είχαμε συνηθίσει φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει ο David Beckham: μετά την αποθέωση της κομμωτικής και της αποτρίχωσης, ο σούπερ σταρ της μπάλας απ��φάσισε να αλλάξει και εμφανίστηκε με σαφώς μακρύτερο μαλλί και μούσι!

Σαν άνθρωπος των σπηλαίων, ο David αποκάλυψε το νέο του look κατά την άφιξη της ομάδας του, LA Galaxy, στο Σίδνεϊ, για τον φιλικό αγώνα κόντρα στους Newcastle Jets.

Μιας και ήταν με την υπόλοιπη ομάδα, ο σταρ των γηπέδων δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι μη αθλητικό: έτσι, φορούσε το μπλε τζάκετ των LA Galaxy, μαύρο παντελόνι και μποτάκια.

Τι κι αν τόσα χρόνια τον μάθαμε ως πρότυπο ανδρικής ομορφιάς και μετροσέξουαλ; Ο David μάλλον αποφάσισε να γίνει πιο ανδροπρεπής εμφανισιακά. Άλλωστε, κάτι μας λέει πως το κερί στο στέρνο και τις κρεμούλες στο πρόσωπο δεν θα της διαγράψει ποτέ από την καθημερινότητά του...

Πάντως, εμείς ψηφίζουμε «δαγκωτό» το προηγούμενο στυλ του - κάτι δεν μας αρέσει σε αυτό το σπηλαιολογικό βρε αδερφέ! Πολύ αγριάδα βγάζει, χώρια που τον κάνει να... μεγαλοδείχνει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top