Παγώνη για Μαρινέλλα: «Eίναι θετικό ότι δεν έχει διασωληνωθεί»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για τη μεγάλη μάχη που δίνει η Μαριλέννα στη ΜΕΘ

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας/ βίντεο Breakfast@Star

Το δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου διανύει η σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.  

Μαρινέλλα: «Έχει ανοίξει τα μάτια, μπορεί με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσει»

Τόσο οι δικοί της άνθρωποι, όσο και οι χιλιάδες θαυμαστές της αγωνιούν για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού τραγουδιού. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της επί σκηνής/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της επί σκηνής/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα»

«Το ανακοινωθέν από το νοσοκομείο αναφέρει ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, αλλά σταθερή. Αυτό είναι καλό. Σημασία έχει ότι είναι πολύ νωρίς. Τώρα έκλεισε το πρώτο 24ωρο.Μετά το τρίτο 24ωρο ξεκινάμε να δούμε τη σταθεροποίηση ενός ασθενούς που έχει εγκεφαλική αιμορραγία, απεικονιστικά για να δούμε αν αυτή η αιμορραγία έχει σταθεροποιηθεί και μετά σιγά σιγά να δούμε αν απορροφά ο οργανισμός αυτό το αιμάτωμα. Έτσι αντιμετωπίζεται ένας ασθενής κλινικά σε αυτές τις περιπτώσεις», εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Breakfast@Star.

Χρειάζεται μεγάλη υπομονή, δίνει μεγάλο αγώνα μαζί με τους γιατρούς, τη φαρμακευτική αγωγή και τον οργανισμό της

«Eίναι θετικό ότι δεν έχει διασωληνωθεί. Να περιμένουμε και τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Πιστεύω ότι ο οργανισμός της είναι δυνατός και το παλεύει και ευχόμαστε όλοι να πάνε όλα καλά», πρόσθεσε η κ.Παγώνη. 

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της επί σκηνής/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της επί σκηνής/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Επίσης, σημείωσε πως σωστά αποφάσισαν οι γιατροί που την παρακολουθούν να μη γίνει επισκεπτήριο χθες. «Σε τέτοια περιστατικά δύσκολα, δε χρειάζεται να μπαινοβγαίνει κόσμος. Επειδή παλεύει με την εγκεφαλική αιμορραγία, ο κόσμος που μπαινοβγαίνει μπορεί να μεταφέρει κάποιο μικρόβιο ή ο,τιδήποτε», είπε. 

Η Μαρινέλλα έχει επαφή με το περιβάλλον – Άνοιξε τα μάτια της

«Τα χειρουργεία στις μεγάλες ηλικίες είναι κάπως δύσκολα, γι' αυτό πάντα ενημερώνεται και το περιβάλλον και αποφασίζουν ο νευροχειρουργός μαζί με το περιβάλλον», κατέληξε. Πληροφορίες λένε πως η κόρη της δε συμφωνεί στο να χειρουργηθεί η μητέρα της, καθώς όπως είναι γνωστό η ολική νάρκωση σε μεγάλες ηλικίες επιβαρύνουν τον οργανισμό. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top