Την Ευγενία Σαμαρά θα βλέπουμε από τη νέα σεζόν σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της συζύγου μητέρας δύο παιδιών, καθώς θα πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Mega «Έχω παιδιά».
Τρελό γέλιο: Σαμαρά, Καρύδη και Κωνσταντινίδου προσπαθούν να ανέβουν σε SUP
Η ηθοποιός φροντίζει να αξιοποιεί δημιουργικά τον ελεύθερο της χρόνο, προγραμματίζοντας διάφορα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Κροατία, απ' όπου μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στο Εθνικό Πάρκο λιμνών του Πλίτβιτσε.
«Νομίζω ότι σ’αυτό το μικρό καρουζέλ βρίσκεται το καταφύγιό μου για το 2024. Στην Κροατία, στο πάρκο Πλίτβιτσε, στους καταρράκτες, στη φύση που ξάπλωσα και δάκρυσα, στις ρίζες που κρύφτηκα σαν μικρό παιδί, στα βάρη που σήκωσα, στα χιλιόμετρα που περπάτησα, στους διαλογισμούς που έκανα», σχολίασε στην ανάρτησή της η Ευγενία Σαμαρά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.