Διονύσης Σχοινάς: «Έγραφαν ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία»

«Με την Καίτη ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για την Καίτη Γαρμπή, τον γιο τους, αλλά και τα ψέματα που έχει διαβάσει κατά καιρούς.

«Με το τραγούδι “Ποτέ” είπα ότι τα κατάφερα, ο κόσμος μού το ζητάει ακόμα. Μια κοπέλα είχε χαράξει με ξυράφι στο χέρι της το όνομά μου, ήταν λίγο μακάβριο αυτό. Ήρθε στο μαγαζί να βγάλουμε φωτογραφία μαζί, ήταν λίγο κάπως… Πολλά τραγούδια που απέρριψα έγιναν επιτυχίες, αρκετά της Καίτης και του Αντώνη Ρέμου. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα, ότι είμαι Ρομά, ότι έχω άλλο παιδί στη Γερμανία…», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη,

Ο Διονύσης Σχοινάς είπε στη συνέχεια για την Καίτη Γαρμπή: «Με την Καίτη είναι η τύχη που έφερε δύο ανθρώπους μαζί που έχουν σχεδόν την ίδια κοσμοθεωρία, στο 80% κολλήσαμε. Υπάρχουν ζήλιες όταν ο άλλος δίνει δικαίωμα, αλλά δεν δίνουμε ο ένας δικαίωμα στον άλλον. Με την Καίτη ξέραμε ότι θα είμαστε για πάντα μαζί».

Για τη σχέση του με τον γιο του, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε: «Η σχέση μου με τον γιο μου είναι αδερφική, ήταν πάντα ο μικρός μου αδερφός. Ξαγρυπνούσαμε τα βράδια μέχρι να γυρίσει ο Δημήτρης σπίτι, είμαστε Έλληνες και έχουμε αυτό το συναίσθημα».

Κλείνοντας, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε: «Υπήρξαν δυσκολίες στο χώρο της νύχτας, αλλά για μένα η νύχτα είναι πιο καθαρή από τη μέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top