Ζέτα Μακρυπούλια: Με την παρέα της πήγε στους Δεληβοριά - Αλευρά!

Σύσσωμη η παρέα

Ζέτα Μακρυπούλια: Με την παρέα της πήγε στον Δεληβοριά

Στο θέατρο Άλσος και στην Ταράτσα του Φοίβου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ζέτα Μακρυπούλια. 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε – είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο αγαπημένο Άλσος, το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «Ταράτσα του Φοίβου».

Με συμπρωταγωνιστές τον Θανάση Αλευρά. τη Ρένα Μόρφη και τη Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Με δύο (τουλάχιστον) σπουδαίους καλεσμένους ανά εβδομάδα από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και της stand up comedy.

Με θίασο ηθοποιών-χορευτών, ακροβατών- τραγουδιστών και με φαντασμαγορική ορχήστρα του χρυσού, πλατινένιου και ιπτάμενου Γιάννη Δίσκου. Με σκηνικά-κοστούμια από τον αναγεννησιακό μαιτρ, τον μάγο των χρωστήρων και τον αεροφωτογράφο των σωμάτων Πάρη Μέξη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έσπευσε να βρεθεί στα παρασκήνια μετά τη μουσική παράσταση. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός άλλωστε είναι στενή φίλη των συντελεστών αλλά και του Θανάση Αλευρά

Μάλιστα στην παρέα της ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες. Για την εμφάνισή της η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα με floral prints σε λευκούς και πράσινους τόνους.

Οι Δανάη Μπάρκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top