Θοδωρής Μαροσούλης: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της κόρης του

«Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο»

Θοδωρής Μαροσούλης

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη. Η μικρή Αλεξάνδρα γίνεται 6 ετών.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης θέλησε να στείλει και δημόσια τις ευχές στην κόρη του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Ο θεατρικός παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του, από τότε που εκείνη ήταν ακόμα μωρό συνοδεύοντάς τη με μερικά πολύ τρυφερά λόγια. 

Ελεονώρα Μελέτη: Ατύχημα για τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαροσούλη

«Παιδί μου…Κανένας πόνος δεν είναι μεγαλύτερος για εμένα από τον δικό σου πόνο, καμία χαρά μεγαλύτερη από τον δικό σου θρίαμβο, καμία αναστάτωση μεγαλύτερη από τη δική σου ταραχή, καμία απελπισία μεγαλύτερη από τη δική σου παραίτηση. Κανένα συναίσθημα δεν συγκρίνεται με αυτό που μου προκαλείς εσύ, καμία εμπειρία δεν πλησιάζει καν την εμπειρία να σε μεγαλώνω, κανένα ταξίδι δεν θα προτιμούσα να κάνω από το να είμαι δίπλα σου, καμία περιπέτεια δεν θα προτιμούσα από το να σε βλέπω να μεγαλώνεις.

Εσύ, αγαπημένο μου παιδί, είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. Μέσα από σένα μαθαίνω πως να αγαπάω χωρίς έλεγχο πως να φροντίζω χωρίς να κατέχω και πως να μεγαλώσω εγώ πριν μεγαλώσω εσένα…. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκουν αυτά τα υπέροχα λόγια αλλά πρώτη φορά ταυτίζομαι τόσο πολύ με σκέψεις και συναισθήματα και φυσικά το αφιέρωσα στην κορακλα μου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα» έγραψε ο Θοδωρής Μαροσούλης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top