Κιάρα Φεράνι: O Fedez μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους

«Δυστυχώς δεν αντέξαμε», είπε

Βίντεο για την Κιάρα Φεράνι

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι και του Fedez «έσκασε» σα βόμβα και αιφνιδίασε τους εκατομμύρια θαυμαστές της Ιταλίδας blogger αλλά και του διάσημου ράπερ.

Έναν μήνα μετά, ο Fedez «σπάειε» τη σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο που παίρνει με τη Φεράνι. Στις δηλώσεις το, ο ράπερ αντιδράει έντονα σε ερώτηση για το αν υπήρξε άπιστος σύζυγος.

Ο ράπερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Belve» του Rai2, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης και εξήγησε, τι οδήγησε το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι σε λήξη του γάμου του.

«Η Κιάρα κι εγώ περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, μία από αυτές ήταν η ασθένειά μου. Ήταν τρία πολύ περίπλοκα χρόνια και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντέξουμε» είπε αρχικά.

Αν και ήταν πρόθυμος να μιλήσει για την Κιάρα Φεράνι, δεν θέλησε να φανερώσει, τι στάθηκε ως αφορμή για να πάρουν απόφαση αυτή και διευκρίνισε πως δεν είναι η δικαστική διαμάχη της Φεράνι η αιτία χωρισμού τους.

Τον Δεκέμβριο η επιχειρηματίας και πασίγνωστη influencer κατηγορήθηκε για «αθέμιτες εμπορικές τακτικές» αφότου αποκαλύφθηκε ότι η φιλανθρωπική εκστρατεία που είχε πραγματοποιήσει σε συνεργασία με γνωστό ιταλικό brand για χριστουγεννιάτικο γλυκό, ήταν «δόλια». Τότε, πολλές εταιρείες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις συνεργασίες τους μαζί της και η Φεράνι τότε, έχασε την αξιοπιστία της ως celebrity.

κιάρα φεράνι

Τι απαντά στις φήμες περί απιστίας

Στη συνέντευξή του, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν υπήρξε λόγος... απιστίας.Ο ράπερ αντέδρασε και είπε|: «Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά».

«Η Κιάρα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

O Fedez δεν σταμάτησε να αποκαλεί «γυναίκα του» τη Φεράνι καθ΄ολη τη διάρκεια της συνέντευξης. «Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόμουν εδώ για να ασκήσω κριτική στη γυναίκα μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών μου και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου ό,τι κι αν συμβεί. Ό,τι κι αν συμβεί, θα ήθελα να της πω να μην ανησυχεί. Θα είναι πάντα η μητέρα των παιδιών μου και η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου» είπε κλείνονας ο Fedez.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top