Νέος έρωτας για την Παναγιώταρου; Τι είπε για την προσωπική της ζωή

«Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος», λέει για τον πρώην σύντροφό της

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το reality με τις νοικοκυρές «Real Housewives», θα επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έπειτα από αρκετά χρόνια.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν…πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. «Δε μου έχει γίνει πρόταση για το «Real Housewives», από εσάς το άκουσα. Παλιά το έβλεπα και έχει ενδιαφέρον. Θα το συζητούσα αν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες», είπε στην κάμερα του Breakfast@star.

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Να μας πει η ίδια ποιο είναι το ταλέντο μου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

H ίδια ρωτήθηκε και για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα που φέτος τον βλέπουμε στο J2US. «Δε βλέπω πολύ τηλεόραση. Από φωνή… κάνει καλή προσπάθεια», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε τις φήμες για ένα ζευγάρι στο μουσικό σόου και αν θα την πείραζε εάν ήταν ο Στάθης Σχίζας.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων»

«Δεν έχω τέτοια θέματα, έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δε θα με πείραζε αν είχε σχέση με κάποια από το J2US. Αν είχα προχωρήσει τη ζωή μου θα το ξέρατε. Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Τη θωρακίζω».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα είναι και πάλι ερωτευμένη και η σχέση της είναι μετρά λίγο καιρό γι' αυτό και θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοπσιότητας.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top