Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αμήχανη στιγμή για τα πλάνα με τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Ωραία… δε θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν το κάνω»

Δείτε το βίντεο από το Happy Day

Σε εκδήλωση βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το βράδυ της Δευτέρας και δεν παρέλειψε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν και για την κοινή εμφάνισή της με τον Γρηγόρη Μόργκαν στα στούντιο του MEGA, όπως είδαμε το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star

Το Breakfast@Star «τσάκωσε» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Ωραία… δε θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μη μιλάω για αυτό», απάντησε με εμφανή αμηχανία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπροστά στους δημοσιογράφους.

Τα πλάνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν έξω από το στούντιο

Τα πλάνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν έξω από το στούντιο

«Όσο περνάνε τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι κι η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια. 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κάνει γυμναστική μαζί με τον σύντροφό της!

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε: «Εγώ δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ακόμα. Απ’ όσο ξέρω, ούτε κι η υπόλοιπη ομάδα. Εδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα». 

Φέτος, βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Φέτος, βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο σαββατοκύριακο ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε στην εκπομπή του όπου συμμετέχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πως στο πλατό βρίσκεται ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, οι δυο τους αποχώρησαν μαζί από τα στούντιο, στιγμιότυπο που κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο της πρωινής εκπομπής του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top