Συγκλονίζει η Χίλαρι Σουάνκ: «Ζούσαμε με τη μητέρα μου μέσα στο αυτοκίνητο»

Για τα χρόνια που ήταν φοιτήτρια μίλησε η σταρ του Χόλιγουντ

Δείτε βίντεο για τη Χίλαρι Σουάνκ από το Breakfast@Sta

Η Χίλαρι Σουάνκ, μίλησε για την περίοδο πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στη «Wall Street Journal».

«Η μητέρα μου είχε χωρίσει πρόσφατα από τον πατέρα μου, οπότε κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες από το Μπέλιγχαμ. Στο Λος Άντζελες, εγώ και η μητέρα μου αρχικά ζούσαμε σε ήσυχους δρόμους, μέσα στο αυτοκίνητο», είπε και συγκλόνισε με την αποκάλυψή της.

Χίλαρι Σουάνκ: Η γυμνή φωτογραφία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

«Όταν δεν κοιμόμασταν στο αυτοκίνητο, μέναμε στο σπίτι ενός νέου φίλου που ήταν στην ηλικία μου, του οποίου η οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει και προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι του. Κοιμόμασταν σε ένα φουσκωτό στρώμα», πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η Χίλαρι Σουάνκ, μίλησε για την περίοδο πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στη «Wall Street Journal».

Πότε ξεκίνησαν οι οντισιόν για την πλέον επιτυχημένη ηθοποιό

Η Χίλαρι Σουάνκ πρόσθεσε ότι λίγο καιρό αργότερα η μητέρα της βρήκε νέα δουλειά, ως γραμματέας και με τα πρώτα τους χρήματα ενοικίασαν ένα υπνοδωμάτιο.

Τότε, εκείνη άρχισε να παίρνει μέρος σε οντισιόν και να γίνεται μέρος της showbiz.

«Ξεκίνησα μόνο από την τηλεόραση, αλλά δεν με ένοιαζε. Ήμουν ενθουσιασμένη που ζούσα το όνειρό μου», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι υπέγραψε με την Bonnie Liedtke, η οποία είχε ανακαλύψει και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top