Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Λάουρα – Οι ευχές της on air

Οι ευχές της παρουσιάστριας και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Γιορτινή είναι η σημερινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη αφού το δεύτερο παιδί της, η Λάουρα, έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 19 ετών!

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη της όταν ήταν μικρή και έγραψε: «Χρόνια πολλα ΛΑΟΥΡΑ !!! Παιδιιιιιιιιι μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μάλιστα στην έναρξη της εκπομπής της έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από την κουζίνα, αλλά έσπευσε στο πάνελ για να ευχηθεί και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του.

«Σήμερα είναι η ημέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε έναν συνεργάτη, που όπως του λέω κάθε φορά: «αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε, δε θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με σένα έχει γενέθλια το παιδί μου. Το ένα από τα τέσσερα» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δε σας λέω ψέματα, αλλά με συγκινεί η τάρτα φράουλας. Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου. Με τρελάνατε. Κι όταν κερνάω, παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι έκανε λόγο για μία σχέση που χτίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη και την υπόλοιπη ομάδα. «Μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά, ξυπνάω και λέω ότι θέλω να πάω, να σας δω ξεχωριστά, να κάνουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ Ελένη γι’ αυτά τα τρία χρόνια» πρόσθεσε.

«Κι εγώ εσένα… Και όλους σας! Δεν είναι η στιγμή για να πω τις ευχαριστίες μου, δεν είναι τώρα. Πρωταγωνιστής τώρα είσαι εσύ και η χρονιά σου να είναι φραουλένια», αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Άγγελος Λάτσιος: Η σπάνια φωτογραφία με την αδελφή του, Λάουρα!

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στην κόρη της Λάουρα Λάτσιου, η οποία βρίσκεται για σπουδές στο Λονδίνο. «Παιδί μου εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, έχει εκεί συνέχεια το μυαλό της. Πουθενά αλλού! Σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη… Τι να κάνουμε… Παιδιά συγγνώμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top