Josephine: Η μητέρα της ήταν τραγουδίστρια στα 90's

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η μητέρα της Josephine, Μαργαρίτα Βεντή, είναι τραγουδίστρια και μεσουρανούσε στα 90s, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια.

Josephine: Τι έκανε με τη διάσημη γυναικοπαρέα στη Νέα Υόρκη;

Οι δυο γυναίκες μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά και έχουν μικρή διαφορά ηλικίας αφού η μητέρα της γέννησε τη Josephine σε ηλικία 19 ετών.

Για την σχέση της με την μητέρα της, η τραγουδίστρα ανέφερε:

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο».

Οι γονείς της Josephine χώρισαν όταν εκείνη ήταν εννέα χρονών με την τραγουδίστρια να μένει στην Ελλάδα με τον μπαμπά της ενώ η μητέρα της αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου κατοικεί μόνιμα μέχρι και σήμερα.

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των Ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν Αμερικανάκι για τους Έλληνες και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον bulling που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την καταγωγή της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top