Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου»

Όσα είπε για τη νέα σειρά Ρέππα-Παπαθανασίου στο Breakfast@star

Mία αποκλειστική συνέντευξη στο Breakfast@Star παραχώρησε ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος και μίλησε για τη νέα συνεργασία του με τους Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά και τη... διαθήκη του!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

«Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα λέγεται: Η εκδίκηση της Τζέλας Δελαφράγκα. Θα είναι μία σάτιρα σε όλες τις ελληνικές σειρές, θα παίξουν πολλά και καλά ονόματα, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Μεθαύριο πάμε στο στούντιο για τα τραγούδια», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.

Πάνος Σταθακόπουλος: «Ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να γίνω παπάς τώρα»

«Πάντα περνάει από το μυαλό να φύγεις από μία συνεργασία, κάποιοι το κάνουν και κάποιοι όχι. Έχω συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον έχω για πολύ λογικό άνθρωπο, θα πρέπει να έγινε κάτι σοβαρό για να αποχωρήσει από την παράσταση», εξήγησε για τον λόγο της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από θεατρική παράσταση.

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου… »

πανος σταθακοπουλος

Τέλος, o Πάνος Σταθακόπουλος ανέφερε ότι έχει κάνει τη διαθήκη του γιατί του αρέσει η τάξη: «Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει τη διαθήκη μου. Γενικά μου αρέσει η τακτοποίηση στη ζωή, θέλω να έχω τα πράγματα σε κουτάκια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top