Στρατής: Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα μετά την γέννηση του παιδιού

«Έχουμε στολίσει, όχι πάρα πολύ, οι μπάλες μας είναι ψεύτικες»

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά για τον Ίαν Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη αφού είναι τα πρώτα με την κόρη τους, Ολίβια.

Μαίρη Συνατσάκη: Η ιδιαίτερη τούρτα για τα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πρώτα μετά την γέννηση του παιδιού μου. Έχουμε στολίσει, όχι πάρα πολύ, οι μπάλες μας είναι ψεύτικες γιατί έχουμε και γάτες. Γίνεται χαμός στο σπίτι, πρέπει να αφοσιώσεις την ζωή σου στο παιδί αλλά πρέπει να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου» ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Συνατσάκη: Η κόρη της, Ολίβια, έγινε ενός έτους - Το τρυφερό βίντεο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. «Έχω δουλέψει δυο χρόνια ως μπάρμαν, καλά ήταν. Δεν έχω δει πολλά στο επάγγελμα, επειδή βαριόμουν έκανα διάφορα κόλπα με τα ποτήρια. Συνήθως έπεφταν και έσπαγαν και μετά όλοι φώναζαν εμένα όταν έσπαγε κάτι».

«Τα reality δεν είναι πολύ άνετα, τα παιδιά που το ζουν είναι πολύ δύσκολο. Τους βάζουν σε ένα καλούπι να συγκριθούν με τους άλλους και αφού τελειώσει το παιχνίδι, αυτό δεν είναι καλό. Αν στο X Factor έπρεπε να μείνω μέσα σε σπίτι δε θα πήγαινα», πρόσθεσε μιλώντας για τα reality.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top