Από την καταστροφή στην εξιλέωση: Η πολυτάραχη ζωή του «Κέβιν»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η σύλληψη για ναρκωτικά και η δικαίωση

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει μείνει στην ιστορία για τον ρόλο του Κέβιν Μακάλιστερ στις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» και «Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη», οι οποίες αποτελούν τη σταθερή μας συντροφιά την περίοδο των γιορτών και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τις απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Star. 

Η ζωή για το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ κάθε άλλο παρά στρωμένη με ροδοπέταλα δεν ήταν, καθώς από νωρίς ήρθε αντιμέτωπος με προκλήσεις που τον έκαναν να χάσει τον εαυτό του. Οδυνηρές απώλειες, κακοποιητικές συμπεριφορές, καταχρήσεις και νομικές περιπέτειες «δοκίμασαν», αλλά δε «λύγισαν» τον 43χρονο πλέον ηθοποιό.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν στο κόκκινο χαλί των American Music Awards το 2018 /Φωτογραφία AP Images 

Σήμερα φαίνεται να βρίσκει σιγά - σιγά τα πατήματά του, αφήνοντας πίσω του τα κακώς κείμενα. Είναι πατέρας δύο παιδιών και πρόσφατα απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. 

Τα παιδικά χρόνια, ο κακοποιητικός πατέρας και οι οικογενειακές τραγωδίες

Γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1980 στη Νέα Υόρκη, ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει ζήσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς του χώρισαν, όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία και ο ηθοποιός τους πήγε στα δικαστήρια, προκειμένου να μη βάλουν χέρι στο καταπίστευμά του. 

Τελικά την κηδεμονία κέρδισε η μητέρα του κι έτσι ο Μακόλεϊ απομακρύνθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος τον ζήλευε και τον κακοποιούσε. Ένα πρόβλημα υγείας του Κρίστοφερ Κάλκιν πολύ αργότερα τους έφερε κοντά και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν μπορεί να μετρά λίγους ρόλους στο ενεργητικό του, ωστόσο οι ταινίες που έχει παίξει έως τώρα του έχουν αποφέρει κοντά στα 18 εκατομμύρια δολάρια 

Ο θάνατος «επισκέφθηκε» δύο φορές το σπίτι του γνωστού ηθοποιού. Η πρώτη ήταν στις 10 Μαΐου του 2000, όταν η ετεροθαλής αδελφή του Τζένιφερ Άνταμσον, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ η δεύτερη στις 10 Δεκεμβρίου του 2008, όταν η μεγαλύτερη αδελφή του, Ντακότα, χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο. 

Η σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έκανε ξέφρενη ζωή, έτσι δεν άργησαν να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι εξαρτημένος από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο ίδιος τις διέψευδε κατηγορηματικά, ωστόσο οι φωτογραφίες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας και τον έδειχναν αδυνατισμένο και καταβεβλημένο, έλεγαν άλλα. 

Ώσπου τα σενάρια επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, όταν ο Κάλκιν συνελήφθη για κατοχή 17,3 γραμμαρίων μαριχουάνας και άλλων ναρκωτικών ουσιών. Για τα 32 χιλιοστόγραμμα κλοναζεπάμης, φυλακίστηκε για λίγο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 4.000 δολαρίων. 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δήλωσε αθώος στο δικαστηρίο, στο οποίο παραπέμφθηκε για πλημμεληματικές παραβάσεις περί ναρκωτικών. Αργότερα ανέτρεψε την ομολογία σε ένοχη, με αποτέλεσμα να του επιβληθούν τρεις ποινές φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, ενώ υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 540 δολαρίων σε τέλη.

Ο αρραβώνας με την Μπρέντα Σονγκ και το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας 

Ο τηλεοπτικός Κέβιν Μακάλιστερ της θρυλικής χριστουγεννιάτικης ταινίας, την οποία παρακαλουθούμε στους δέκτες μας επί 32 συναπτά έτη, έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τη Μίλα Κούνις. Λόγω του χωρισμού τους, έπεσε σε κατάθλιψη και στα ναρκωτικά. 

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν με την Μπρέντα Σονγκ στα αποκαλυπτήρια του αστεριού του ηθοποιού στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ /Φωτογραφία AP Images

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένος με την Μπρέντα Σονγκ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους. Πριν από λίγο καιρό η αρραβωνιαστικιά του μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον συνόδευσαν στην τελετή αποκαλυπτηρίων του αστεριού του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ για την ταινία «Μόνος στο Σπίτι».   

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top