«Βλέποντας το κινητό του άντρα μου θα νομίζεις ότι «πήγε» με όλο τον κόσμο»

«Ο σύζυγός μου μου λέει ''δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι;''»

Η Έλενα Γαλύφα έκανε νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις μιλώντας για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 22 ολόκληρα χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε αρχικά, έχει «τσακώσει» αρκετές φορές τον σύζυγός της πάνω από το κινητό του τηλέφωνο να παρακολουθεί φωτογραφίες με μοντέλα και γυναίκες που ποζάρουν με εσώρουχα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galifa (@elenagalifa)

«Ο σύζυγός μου μου λέει ''δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι;'' Δεν με ζηλεύει καθόλου, ίσια ίσα, του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του αράζει.

Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει «πάει» με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει: Μόνο βλέπω» είπε  η Έλενα Γαλύφα.

Έλενα Γαλύφα – Θοδωρής Χρονόπουλος: Η γνωριμία, ο γάμος και ο λόγος που δεν έχουν κάνει παιδιά

Η Έλενα Γαλύφα και ο Θοδωρής Χρονόπουλος γνωρίστηκαν το 2003. Τότε, ο Θοδωρής Μιχαλόπουλος διατηρούσε μια καφετέρια. Σε αυτή την καφετέρια πήγε να εργαστεί η Έλενα Γαλύφα και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

γαλύφα

Ο γάμος για τη fashion blogger και τον επιχειρηματία ήρθε έξι χρόνια μετά, το 2009. Ο Μιχαλόπουλος ωστόσο, τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί με το κανονικό του επάγγελμα που ήταν ναυτικός και κάνει συνεχώς μεγάλα ταξίδια.

«Είμαι 38 ετών, δεν έχω αποκτήσει παιδιά από επιλογή. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ. Θα μου πεις, με τόσα χρόνια σχέση, γάμο, για πιο λόγο δεν κάνω παιδιά. Όταν ήθελε ο Θοδωρής εγώ δεν ήμουν έτοιμη και όταν ήθελα εγώ ο Θοδωρής απασχολούταν με τις δουλειές του. Δεν είχαμε το σωστό timing. Έφυγε ο χρόνος, μετά ασχολήθηκα κι εγώ με τα δικά μου και το ένα φέρνει το άλλο. Ο χρόνος είναι τόσο μη χειροπιαστός που δεν το καταλαβαίνεις πότε περνάει.

Σίγουρα θέλω να κάνω παιδάκια. Θα ήθελα πάρα πολύ να με αξιώσει ο Θεός όταν το βάλω πλώρη να μου τα φέρει, είτε είναι ένα είτε περισσότερα. Δεν είναι ότι δε θέλω, θέλω πάρα πολύ. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς παιδί. Νομίζω θα έχω και πάρα πολλά να του δώσω» είχε πει η Έλενα Γαλύφα σε ένα βίντεό της στο YouTube.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top