Μαρίνα Βερνίκου: Η αλήθεια για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη φοροδιαφυγή

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία του World Party και εξοφλήθηκε αμέσως»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα για φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη, στα πλαίσια της γενικότερης έρευνας της ΑΑΔΕ σε διάσημους και inlfuencers, έγιναν σχόλια από ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος.

Η Μαρίνα Βερνίκου με τους κουμπάρους της Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη

Η Μαρίνα Βερνίκου με τους κουμπάρους της Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, οι πληροφορίες σχετικά με τον παρουσιαστή και επιχειρηματία να φοροδιαφεύγει ποσό ύψους 270.000€ είναι άτοπες, αναφέροντας μάλιστα: «Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία του World Party όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης κι ο Γιώργος (σ.σ. Μαυρίδης) η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το ποσό ήταν περίπου 13.000€ κι εξοφλήθηκε αμέσως, το θέμα έλυσε ο λογιστής οπότε οι πληροφορίες για φοροδιαφυγή είναι άτοπες». 

Τανιμανίδης: Το κρυφτό με τις κάμερες, μετά το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή

Στην συνέχεια το ίδιο άτομο πρόσθεσε: «Ο Σάκης αν ήθελε θα μπορούσε να πάει δικαστικά για επανέλεγχο, αλλά προτίμησε να πληρώσει το πρόστιμο. Μάλιστα, αφορούσε ένα έγγραφο που είχε κατατεθεί στα βιβλία της παραγωγής». 

H Mαρίνα Βερνίκου ήταν ιδιαίτερα λιτή στην απάντησή της για τον Σάκη Τανιμανίδη

H Mαρίνα Βερνίκου ήταν ιδιαίτερα λιτή στην απάντησή της για τον Σάκη Τανιμανίδη

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και τη Μαρίνα Βερνίκου, κουμπάρα και καλή φίλη του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία σχολίασε το θέμα λέγοντας: «Εγώ ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος τώρα να το συζητάμε. Ούτε ξέρω το θέμα ούτε θέλω να πω κάτι άλλο. Γνωρίζω ότι δεν ισχύει». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top