Ρούλα Ρέβη: «Με τον Αποστόλη έκοψα τον θυμό και τις ψυχικές μεταπτώσεις»

Το άγνωστο περιστατικό σε συναυλία του Τζον Μπον Τζόβι

Δείτε τη συνέντευξη της Ρούλας Ρέβη στην εκπομπή του Mega

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδιά της, τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα αλλά και το... celebrity crash της. 

Αποστόλης Τότσικας: Ολόγυμνος στα κύματα για τον φακό της Ρούλας Ρέβη

Η γνωστή φωτογράφος ανέφερε ότι: «Από μικρή ήμουν μετριόφρων. Άκουγα “μπράβο” από την οικογένειά μου, αλλά με τέτοιου είδους δουλειές οι γονείς μου δεν είχαν σχέση και δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανα. Η μαμά μου άρχισε να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνω όταν της το έλεγαν οι άλλοι». 

Για τον Αποστόλη Τότσικα ανέφερε ότι: «Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός κι οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός». 

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές στην Τήνο

Όπως αποκάλυψε από το Χόλιγουντ θα ήθελε να φωτογραφίσει τον Μπραντ Πιτ, διότι όπως είπε, όλοι ξέρουν πως τον αγαπάει. «Ο Τζον Μπον Τζόβι μου άρεσε πάρα πολύ όταν ήμουν μικρή, είχα μεγάλη τρέλα. Είχα πάει στη συναυλία του Τζον Μπον Τζόβι όταν είχε έρθει στην Ελλάδα κι ο Αποστόλης με σήκωσε ψηλά και εκείνος μου κόλλησε πέντε», δήλωσε ενθουσιασμένη η Ρούλα Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη είναι τεράστια fan των Bon Jovi

Η Ρούλα Ρέβη είναι τεράστια fan των Bon Jovi
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top