Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πρέπει να παντρευτώ κι εγώ, τι θα μείνω γεροντοκόρη;»

Η απάντηση στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Breakfast@Star

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού όπου συμμετέχει τις δικές της σκέψεις για όταν θα μείνει έγκυος. Μάλιστα, ο παρουσιαστής δε δίστασε να την… πειράξει, λέγοντάς της πως συνεχώς μιλάει για γάμους και παιδιά

Η on air αμηχανία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Τη ρώτησαν για τον σύντροφό της

«Είμαι σε μια ηλικία και σε μια στιγμή… που πρέπει να παντρευτώ και να κάνω παιδί», απάντησε η συνεργάτιδά του στον «αέρα».

Η Σοφία Μανουσακίδου με την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε για τον γάμο αλλά και τα σχόλια που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τα κιλά των ανθρώπων.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega

«Πρέπει να παντρευτώ κι εγώ. Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη; Κάτι πρέπει να γίνει και για εμένα. Όλα αυτά είναι χιούμορ και χαβαλές που κάνουμε. Βγαίνει από το ωραίο κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι… Δεν προλαβαίνουμε», απάντησε η δημοσιογράφος που είναι σε σχέση με τον μουσικό Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της στις φήμες ότι παντρεύεται!

«Έχω υπάρξει σε θέση που να θέλω να φύγω από τη δουλειά μου αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να φέρω όσο μπορώ το συμβόλαιο μου εις πέρας. Έμεινα μέχρι το τέλος. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Θα φάω όποτε γουστάρω, θα κάνω τη διατροφή μου όποτε θέλω. Βαρέθηκα να σχολιάζουμε για τα κιλά των ανθρώπων και την εμφάνισή τους. Αλήθεια», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μια από τις σπάνιες φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top