Ο Συρίγος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη μυρωδιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Τι είπε σε συνέντευξή του για τη σύντροφό του

Η σχέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media, ωστόσο και οι δύο προτιμούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Νίκος Συρίγος: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μάνο Ροδόπουλο, ο Νίκος Συρίγος επισημαίνει ότι ούτε πριν μιλούσε για την προσωπική του ζωή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος ήταν φίλοι από παλιά/ Φωτογραφία Instagram 

«Δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να “φωνάζω” την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες, δηλαδή, να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων» είπε ο Νίκος Συρίγος.

Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου

Ο έρωτας για τον Νίκο Συρίγο ξεκινά από τα μάτια, αλλά η μυρωδιά της αγαπημένης του είναι εκείνη που τον δένει μαζί του.

«Ερωτεύεσαι πρώτα με το βλέμμα. Από εκεί ξεκινάει ο έρωτας για μένα και στη συνέχεια ακολουθεί η μυρωδιά. Ξέρεις, όταν μυρίζεις τον άλλο δεν έχει να κάνει με το τι άρωμα φοράει. Είναι η μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα του, νομίζω ότι εκεί ο Θεός έχει κάνει το θαύμα του. Για να καταλάβεις πότε ερωτεύεσαι πραγματικά, είναι όταν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τη μυρωδιά του άλλου», δήλωσε στη συνέντευξή του. 

O δημοσιογράφος ήταν παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Όπως αποκάλυψε, ζήτησε από τους φωτογράφους να μην τον φωτογραφίσουν και εξήγησε τον λόγο. 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η Εκατομμυριούχος»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Η Εκατομμυριούχος»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

«Πρόκειται για μια σπουδαία παράσταση στο πιο ιστορικό θέατρο της Αθήνας. Ένα αριστούργημα! Δεν ήθελα να βγάλω καμία φωτογραφία, γιατί ήθελα όλα τα φώτα να επικεντρωθούν στους ανθρώπους της παράστασης, που έχουν καταβάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια κι έχουν κάνει τόσο μεγάλο κόπο. Ζήτησα από τους φωτογράφους να μη με φωτογραφίσουν και το σεβάστηκαν. Το επίκεντρο σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είναι η τέχνη και οι πρωταγωνιστές της κι όχι οι σύντροφοι των πρωταγωνιστών ή οτιδήποτε όλοι πέριξ», πρόσθεσε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top