Πέθανε στα 43 του γνωστός ηθοποιός - Μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου του

Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα γενέθλιά του

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Μπίλι Μίλερ

Έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του σε επιτυχημένες σειρές όπως Suits, General Hospital και The Young and the Restless. Ο λόγος για τον Μπίλι Μίλερ που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από τα 44α γενέθλιά του, με τον μάνατζέρ του να επιβεβαιώνει τη δυσάρεστη είδηση

Ο Μπίλι Μίλερ κέρδισε βραβείο Emmy το 2010

Ο Μπίλι Μίλερ κέρδισε βραβείο Emmy το 2010 /Φωτογραφία AP Imges/Eric Jamison

Το περιοδικό Variety μετέδωσε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Μίλερ, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών σε νοσοκομείο του Όστιν, στο Τέξας, την Παρασκευή που προηγήθηκε, δύο ημέρες προτού γιορτάσει τα 44ά του γενέθλια.

Αν κι αποκαλύφθηκε ότι ο Μπίλι Μίλερ αντιμετώπιζε μανιοκατάθλιψη, τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν ασαφή, με τα διεθνή Μέσα να μην έχουν ακόμη δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Ένα ακόμα τηλεοπτικό βραβείο για τον Μπίλι Μίλερ για τη σειρά Ατίθασα Νιάτα

Ένα ακόμα τηλεοπτικό βραβείο για τον Μπίλι Μίλερ για τη σειρά Ατίθασα Νιάτα /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Ο Μπίλι Μίλερ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1979 στην Τούλσα της Οκλαχόμα. Η είσοδος του στον κόσμο της υποκριτικής έγινε με την ερμηνεία του ως «Ρίτσι Νόβακ» στο μακροχρόνιο τηλεοπτικό δράμα All My Children, το οποίο προβλήθηκε αρχικά το 1970 και συνεχίστηκε μέχρι το 2011.

Μετά την επιτυχία του στο All My Children, ο Μίλερ ανέλαβε έναν ακόμη σημαντικό ρόλο στο The Young and the Restless (σ.σ. γνωστό στην Ελλάδα ως Ατίθασα Νιάτα), όπου υποδύθηκε τον χαρακτήρα του «Μπίλι Άμποτ». Αυτός ο ρόλος του χάρισε και πέντε εντυπωσιακές υποψηφιότητες για βραβείο Emmy και τρεις νίκες. Η υπεροχή του ως ηθοποιός επεκτάθηκε και στο General Hospital, όπου έλαβε περαιτέρω διακρίσεις. 

Σκηνή του Μπίλι Μίλερ από τη σειρά Suits

Σκηνή του Μπίλι Μίλερ από τη σειρά Suits

Στη συνέχεια, ο Μίλερ τίμησε και το καστ του Suits (σ.σ. της σειράς που έκανε γνωστή τη Μέγκαν Μαρκλ), αναλαμβάνοντας τον ρόλο του «Marcus».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top