Στο νοσοκομείο ο Τίμος Ζαχαράτος: Στο πλευρό του σεφ η Δανάη Μπάρκα

«Έκοψε το δάχτυλό του ο άνθρωπος πάνω στη δουλειά», ανέφερε η παρουσιάστρια

Ένα ατύχημα είχε σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μια συνταγής ο σεφ έκοψε το δάχτυλό του.

«Έκοψε το δάχτυλό του ο άνθρωπος πάνω στη δουλειά», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα καλημερίζοντας τον Τίμο Ζαχαράτο, ο οποίος εμφανίστηκε κανονικά στην ενότητα της μαγειρικής.

Στο νοσοκομείο ο Τίμος Ζαχαράτος

Μετά το τέλος της εκπομπής ο Τίμος Ζαχαράτος πήγε στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του την παρουσιάστρια.
«Είναι καλά ο άνθρωπός μας, είναι δυνατός, είναι λιοντάρι, είναι βράχος. Όλα καλά», ανέφερε σε ένα story που ανέβασε φεύγοντας από το νοσοκομείο.


«Μια χαρά είμαστε όλα καλά, μικρό το κακό. Μας ματιάσανε», πρόσθεσε με τη σειρά του ο σεφ. Με αφορμή την επίσκεψη στο νοσοκομείο η Δανάη Μπάρκα έκανε ανάρτηση για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας.


«Κάποιες ώρες σε νοσοκομείο. Το να περνάς μια “βόλτα” από νοσοκομείο είναι πάντα σοκαριστικό. Βλέπεις αγωνία, πόνο, μοναξιά, χάος και μάτια μέσα στον πανικό. Βλέπεις ανθρώπους να υποφέρουν κι ανθρώπους που παλεύουν, κάτω από δύσκολες συνθήκες καμία φορά, να απαλύνουν τον πόνο των ασθενών και να τα βγάλουν πέρα. Τότε είναι που πρέπει να θυμόμαστε ότι το να είμαστε άνθρωποι και να νοιαζόμαστε για τους γύρω μας είναι ό, τι πολυτιμότερο υπάρχει. Την υγεία μας και τίποτα άλλο. Και να δείχνουμε στους ανθρώπους μας πόσο τους αγαπάμε. Σήμερα Κ.Α.Τ με πάρα πολλά επείγοντα - κάποια πολύ τρομακτικά για όσους δεν είμαστε γιατροί – πραγματικά οι άνθρωποι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλα υπό έλεγχο. Πόσο δύσκολη δουλειά όλων όσων περνάνε τη ζωή τους σε αυτούς τους διαδρόμους. Μπράβο σε όλους τους γιατρούς και τους νοσοκόμους γι’ αυτό το σπουδαίο και απαιτητικό επάγγελμα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top