Λυδία Φωτοπούλου: «Το πένθος μου δεν το έζησα, δεν ήξερα να το ζήσω»

«Φοβόμουν ότι τα πράγματα τελειώνουν απότομα»

Η εξομολόγηση της Λυδίας Φωτοπούλου στο Στούντιο 4

Η ζωή έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στη Λυδία Φωτοπούλου όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών. Σε αυτή την τρυφερή ηλικία η ηθοποιός «έχασε» την αγαπημένη της μητέρα.

Λυδία Φωτοπούλου: Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο όταν εκείνη ήταν 14 ετών/ φωτογραφία NDP

Λυδία Φωτοπούλου: Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο όταν εκείνη ήταν 14 ετών/ φωτογραφία NDP


Τα χρόνια πέρασαν και εκείνη συνειδητοποίησε την απώλεια της όταν ήταν 45 ετών. «Την απώλεια της μητέρας μου την αντιλήφθηκα όταν ένιωθα πως περίμενα συνεχώς ένα τέλος στη ζωή μου για τα πράγματα. Όταν μεγάλωσα πια, είχα το τέλος πιο μπροστά μου από το να ζήσω κάτι. Δηλαδή, φοβόμουν ότι τα πράγματα τελειώνουν απότομα. Κι αυτό μου προκαλούσε έναν πανικό», δήλωσε η Λυδία Φωτοπούλου στην εκπομπή Στούντιο 4.

Συγκίνησε η Λυδία Φωτοπούλου μιλώντας για τη απώλεια της μητέρας της/ φωτογραφία NDP

Συγκίνησε η Λυδία Φωτοπούλου μιλώντας για τη απώλεια της μητέρας της/ φωτογραφία NDP


«Εκεί κατάλαβα ποιο ήταν τα πρόβλημα. Εντάξει, νομίζω ότι το πένθος μου δεν το έζησα, δεν ήξερα να το ζήσω. Γύρω στα 45 άρχισα… και με βοήθεια. Πήγα και μίλησα σε ψυχολόγο. Στα 45 άρχισα να βλέπω λίγο πιο βαθιά τον εαυτό μου. Ίσως είχα περάσει μια απογοήτευση και ήθελα να μιλήσω με κάποιον. Ήταν πολύ γιατί ωραίο γιατί είχα πάει σε μια γιατρό στη Θεσσαλονίκη, της είπα ότι έχασα τη μαμά μου στα 14 από καρκίνο. Της είπα ότι ήταν ηρωίδα η μητέρα μου, δεν μου είπαν ότι ήταν άρρωστη και δεν ήθελε να πονέσω και μου είπε  (η γιατρός) “Και δεν πόνεσες;”», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top