Η Καλομοίρα έψαλε σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Αμερική!

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Καλομοίρα στα social media της

Η Καλομοίρα, όπως έχει αποκαλύψει και σε συνεντεύξεις της, πιστεύει στον Θεό, με την εκκλησία να αποτελεί τη σταθερά της.  Η τραγουδίστρια μαζί με την οικογένεία της έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ και μάλιστα την περασμένη Κυριακή 27/8 ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Father Alex Karloutsos την προσκάλεσε στη Θεία Λειτουργία του Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Hamptons.

Καλομοίρα: Το πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της και η αφιέρωση

Εκεί, μάλιστα, της ζήτησε να τραγουδήσει τον ύμνο-προσευχή «Amazing Grace», μαζί με πιστούς, Χριστιανούς Ορθόδοξους, από την Αμερική, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Πολωνία, από όλο τον κόσμο. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή κατάνυξης όλοι έψαλαν μαζί με την Καλομοίρα και στο τέλος τη χειροκρότησαν!

Καλομοίρα: «Τσακώθηκα άσχημα. Κατηγόρησε το παιδί μου που τότε είχε θέμα»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @itskalomira

«Μια παράσταση που θα θυμόμαστε.. για μια ζωή! Η ελληνική διασπορά είναι περισσότερο από τεράστια, επιδραστική, γεμάτη έμπνευση & θετική ενέργεια! Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στο Blue Dream Gala και υποστηρίξαμε όλοι μαζί τον μεγάλο σκοπό αυτής της εκδήλωσης. Νιώθω ταπεινή από την τεράστια αγάπη που μου δείξατε και πώς με αγκαλιάσατε σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Father Alex Karloutsos, στο τέλος, έδωσε στην Καλομοίρα και μία εικόνα της Παναγίας, την οποία είχε δημιουργήσει ένας πιστός με καταγωγή από τη Σουηδία, ο οποίος ήταν «παρών» και στη Λειτουργία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @itskalomira

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top