Μελέτη για την κόρη της: «Πόση δύναμη έχει που κατάφερε να με αλλάξει»

Μιλά για την κόρη της και λάμπει από ευτυχία

Ελεονώρα Μελέτη: Βίντεο που έχει αναρτήσει η παρουσιάστρια στα social media

Λίγο πριν επιστρέψει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μετά την ανανέωση του συμβολαίου της η Ελεονώρα Μελέτη χαλαρώνει έχοντας στο πλευρό την οικογένειά της.

Το φετινό καλοκαίρι για την παρουσιάστρια επεφύλασσε εκπλήξεις μιας και παντρεύτηκε με τον Θοδωρή Μαροσούλη και βάπτισε την κόρη της, Αλεξάνδρα – Ωκεανίς.

Μελέτη: Ο Θοδωρής Μαροσούλης την κάνει να τον ερωτεύεται ξανά και ξανά

Θοδωρής Μαροσούλης σε Ελεονώρα Μελέτη: «Η καρδιά μου σου ανήκει»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», είχε δηλώσει η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα».

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της Αλεξάνδρα ανέλαβε ρόλο... μακιγιέζ!

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και αυτό φάνηκε για ακόμα μια φορά στη νέα ανάρτηση που έκανε για το κοριτσάκι της.


«Την κοιτάω μωρέ κ σκέφτομαι… σκέφτομαι το χθες, το αύριο, το πως θα ήταν αν δεν υπήρχε. Τον πρώτο καιρό κ τα δύσκολα συναισθήματα, τα αλλά συναισθήματα, τα πρωτόγνωρα. Τις αγωνίες, τις φοβίες που απέκτησα κ δεν είχα παλιά, το κορίτσι που ήμουν, αυτή που έγινα κ αυτή στην οποία προσδοκώ να εξελιχθώ. Τη κοιτάω κ σκέφτομαι πόση δύναμη έχει , πόση επιρροή, που κατάφερε να με αλλάξει κ που το πετυχαίνει ακόμα μέρα με τη μέρα όλο κ πιο πολύ…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top