Καίτη Γαρμπή: Ποζάρει μόνο με την πετσέτα της στον φακό του Διονύση Σχοινά

Δείτε την τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για τον Διονύση Σχοινά από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Καίτη Γαρμπή είναι πολύ δραστήρια στα social media, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τοποθετηθεί μέσω του λογαριασμού της στο Twitter για θέματα της επικαιρότητας, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου.

«Πού κοιτάς όμορφε;»: Η ατάκα της Καίτης Γαρμπή στον Διονύση Σχοινά!

Αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instgram μια φωτογραφία που την τράβηξε ο αγαπημένος της, Διονύσης Σχοινάς.

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς στην παρουσίαση βιβλίου του CEO της Panik Records, Γιώργου Αρσενάκου/ Φωτογραφία NDP Photo Agency

Καίτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς στην παρουσίαση βιβλίου του CEO της Panik Records, Γιώργου Αρσενάκου/ Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, βλέπουμε την τραγουδίστρια, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πόζαρε στον φακό του συζύγου της, φορώντας στο κεφάλι μια πετσέτα που συγκρατούσε τα βρεγμένα της μαλλιά της και κρατώντας στο χέρι της ένα σεντόνι που κάλυπτε τα επίμαχα σημεία.

Η Καίτη Γαρμπή ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και «τρελαίνει» τους followers

 

 

«Εεειιιιι, Διονύση Σχοινά!!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)», σχολίασε χιουμοριστικά η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ποιος κρύβεται πίσω από το ασυνήθιστο ενσταντανέ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top