«Μία ώρα αρχύτερα» μας τραγουδά η Ρίτα Τσάμου

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο

Με ένα τραγούδι, που εντυπωσιάζει από το πρώτο του άκουσμα, κάνει δισκογραφικό ντεμπούτο η Ρίτα Τσάμου.

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια με τη λαϊκή φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία μάς συστήνει το πρώτο της ολοκληρωμένο single που έχει τίτλο «Μία ώρα αρχύτερα».

Πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό τραγούδι, στο οποίο η Ρίτα Τσάμου έχει δώσει τον καλύτερο ερμηνευτικό της εαυτό, κλέβοντας δικαιολογημένα τις εντυπώσεις!

Το τραγούδι «Μία ώρα αρχύτερα» φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου καλλιτέχνη-τραγουδοποιού, Σπύρου Μακρή, ο οποίος έχει γράψει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του.

Μάλιστα ο Σπύρος Μακρής επιμελήθηκε ακόμη την ενορχήστρωση του τραγουδιού, ενώ έχει κάνει και την παραγωγή του.

Το νέο τραγούδι της Ρίτας Τσάμου κυκλοφορεί από την Yard47, ενώ είναι διαθέσιμο και στο Spotify.

Λίγα λόγια για τη Ρίτα Τσάμου…

Η Ρίτα Τσάμουσιάν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα κατάγεται από την Αρμενία και από πολύ μικρή ηλικία αντιλήφθηκε ότι η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία 15 χρόνια και έχει προλάβει να κάνει αρκετές σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Κατερίνα Στανίση και ο Τριαντάφυλλος.  

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε αρκετά και με τον Νίκο Φλωρινιώτη, με τον οποίο είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες τόσο της πρωτεύουσας όσο και της επαρχίας, ενώ αυτό το διάστημα μελετά τις προτάσεις που έχει στα χέρια της, προκειμένου να τραγουδήσει στο Ισραήλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top