Δαλάκα: Η διαρροή φωτογραφιών από το Survivor & η σπόντα για τον Φιντιρίκο!

To ευχαριστώ της Κατερίνας Δαλάκα στον Batman Δημήτρη Φιντιρίκο

Επτά μήνες έχουν περάσει από την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star.

H αθλήτρια μαζί την Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγορήθηκαν από τον Νίκο Μπάρτζη ότι χρησιμοποίησαν κινητό στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τα δύο κορίτσια αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά από ότι φαίνεται το ζήτημα επανέρχεται στην επιφάνεια μέσω μιας φωτογραφίας, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από άγνωστο χρήστη.

Κατερίνα Δαλάκα: Απόδραση στην Πάρο μετά τον χωρισμό της

Συγκεκριμένα, φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να κρατά στα χέρια της συσκευασίες με σάντουιτς.

Οι φωτογραφίες αυτές προκάλεσαν σάλο στο Twitter, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν πως τελικά η απομάκρυνσή της από το ριάλιτι ήταν δίκαιη.

Κατερίνα Δαλάκα: Διέρρευσαν φωτογραφίες της με σάντουιτς στο Survivor

Η απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα και η σπόντα για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο 

Η Κατερίνα Δαλάκα ευχαρίστησε τον χρήστη του twitter που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, καθώς όπως είπε, έτσι επιβεβαιώνεται το γεγονός πως και η ίδια είχε παραδεχθεί ότι είχε φάει σάντουιτς και όχι οτιδήποτε άλλο.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor All Star άφησε αιχμές για το ποιος διέρρευσε τις φωτογραφίες. Όπως είπε, οι εικόνες αυτές υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά τηλέφωνα... 

Υπονόησε ότι τις φωτογραφίες διέρρευσε ο πρώην σύντροφός τη, Δημήτρης Φιντιρίκος, αποκαλώντας τον batman. Αυτό είναι το παρατσούκλι του γνωστού επιχειρηματία.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Batman που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς στο twitter. Μετά από 6-7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια, από την άλλη έλεγα την αλήθεια παιδιά. Σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Και αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά. Στου local και του ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια! Τα συμπεράσματα δικά σας», είπε η αθλήτρια.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Ο Τριαντάφυλλος μέσα από το Καλοκαίρι Yes αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύντροφο Κατερίνας Δαλάκα, τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Ποτέ δε θα το έκανε αυτό ο συγκεκριμένος γιατί την αγαπά. Ακούστε λίγο. Χθες με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης για να μου πει για τις φωτιές στην Ρόδο γιατί ανησυχεί κι είμαστε φίλοι. Πήγα να του πω κάτι και μου είπε εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας; Δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό, αλλά ξέρω ότι και την αγαπά υπερβολικά κι όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έβαλε εισιτήρια πιο νωρίς, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε μαζί στο αεροδρόμιο, αλλά εγώ έλειπα.
Κάνει πολλά πράγματα για την Κατερίνα, την αγαπά, την λατρεύει και δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό. Η παραγωγή δεν τις είδε τις φωτογραφίες; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λατρεύει μία κοπέλα να το κάνει αυτό; Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλά πράγματα… Για να γίνει όλο αυτό, εξετάστηκε από την παραγωγή. Δεν φεύγεις ούτε για δύο, ούτε για τρία σάντουιτς. Κάτι άλλο έγινε… Είμαι σίγουρος και το υπογράφω ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι άσχημο ο Δημήτρης στην Κατερίνα γιατί την αγαπά πολύ κι είναι πάντα δίπλα της» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top