Τέτα Καμπουρέλη: H αντίδραση του πρώην συζύγου της για τη νέα της σχέση

Η απάντηση της γνωστής αισθητικού στις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

Η αντίδραση του πρώην συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλη Γκουρούση, για τη νέα της σχέση/ βίντεο εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» OPEN

Η Τέτα Καμπουρέλη δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Δημήτρη Χαλκιά. 

Τέτα Καμπουρέλη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον δημοσιογράφο σύντροφό της

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΟΚ!, ενώ προβλήθηκαν και στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #YES. Η ίδια είπε στη συνέντευξή της ότι μένει σε ένα δυαράκι στην Καισαριανή με τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

Καμπουρέλη: «Ζω σε ένα δυαράκι με τον σύντροφό μου κι είμαι ευτυχισμένη»

Διαφορετική άποψη είχε όμως ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης. Η κάμερα της εκπομπής του ΟΡΕΝ «Καλοκαίρι Yes» τον συνάντησε έξω από το σπίτι του, με τον ίδιο να σχολιάζει σε σχετική ερώτηση: «Καμία σχέση με την Καισαριανή. Δε μένουν στην Καισαριανή… και σ’ αυτό ψέματα λένε; Σε ένα δυάρι μένουν, αυτουνού του κυρίου είναι το σπίτι… κάπου στη Συγγρού, κοντά στον παλιό ιππόδρομο».

O Βασίλης Γκουρούσης/ NDP

O Βασίλης Γκουρούσης/ NDP

Σε ερώτηση αν έχουν καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, ο κ. Γκουρούσης απάντησε: «Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια».

«Αυτό το ψεύτικο, αυτό το fake, το αρρωστημένο, όλο αυτό το ψεύτικο πράγμα που βγάζουν, εμένα δε με αντιπροσωπεύει… δεν έχω να πω κάτι» σημείωσε.

Αυτό είναι ένα ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα σκάσει σαν μπαλόνι

«Μακάρι να είναι ευτυχισμένοι και να είναι καλά. Εμένα να αφήσουν στην ησυχία μου. Έκανε τη σχέση της, είναι με τον άνθρωπό της. Ας κάτσει εκεί που είναι, μην ασχολείται μαζί μου και να μην την ενδιαφέρει τι κάνω εγώ, πού πάω εγώ και με ποιον βγαίνω. Ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τον πρώην άντρα της να πει ότι είναι δυστυχισμένη» πρόσθεσε ο πρώην σύζυγος της γνωστής αισθητικού.

Η Τέτα Καμπουρέλη/ NDP

Η Τέτα Καμπουρέλη/ NDP

Tέλος, σχολίασε πως μετά την περιπέτεια με τη φυλακή, κατάλαβε πως τον αγαπούν όσοι έμειναν δίπλα του. 

Η απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της

Την απάντησή της στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της έδωσε η Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στο οkmag.

«Όπως έχω επανειλημμένα απαντήσει σε συναφείς ερωτήσεις η μοναδική επικοινωνία που έχω με τον κύριο Γκουρούση είναι για κοινά περιουσιακά μας στοιχεία.

Η απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της/ βίντεο ΟΡΕΝ

Η απάντηση της Τέτας Καμπουρέλη στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της/ βίντεο ΟΡΕΝ

Αν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου με τον κύριο Γκουρούση δε θα χώριζα. Αν ο ίδιος είναι δυστυχισμένος που είμαι ευτυχισμένη δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι σε σχέση με έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με προσέχει και τον προσέχω.

Όσον αφορά αυτό που είπε πώς μετά την περιπέτεια με τη φυλακή κατάλαβε ποιοι τον αγαπάνε θα πω πως ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top