Tupac Shakur: Ανοίγει μετά από 27 χρόνια η υπόθεση δολοφονίας του ράπερ

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες του 2Pac ήταν το Dear Mama

Η αστυνομία της Νεβάδα στις ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι εξέδωσε νέο ένταλμα έρευνας μέσα στην εβδομάδα, το οποίο αφορά την ανεξιχνίαστη δολοφονία του θρυλικού ράπερ Tupac Shakur

Ο Tupac Shakur στο Λος Άντζελες το 1996 λίγο πριν τη δολοφονία του

Ο Tupac Shakur στο Λος Άντζελες το 1996 λίγο πριν τη δολοφονία του /Φωτογραφία AP Images/Frank Wiese

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι στο Χέντερσον, ένα προάστιο του Λας Βέγκας, όπου ο Shakur δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996. Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλούμενες το γεγονός ότι οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Στο πλαίσιο της νέας έρευνας δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Το σπίτι που ερευνήθηκε απέχει λιγότερο από 32 χιλιόμετρα από το σημείο στο Λας Βέγκας όπου ο ράπερ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πυροβολισμών.

Ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Λας Βέγκας, Τζέισον Γιόχανσον, επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Las Vegas Review Journal ότι οι έρευνες έχουν ανοίξει εκ νέου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μια υπόθεση που έχει μείνει άλυτη κι ελπίζουμε ότι μια μέρα μπορεί αυτό να αλλάξει». 

Tupac Shakur: Ο γνωστός ράπερ έξω από το δικαστικό μέγαρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης το 1994

Tupac Shakur: Ο γνωστός ράπερ έξω από το δικαστικό μέγαρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης το 1994 /Φωτογραφία AP Images/Robert Kalfus

Ο Shakur, που είχε γίνει γνωστός με το όνομα 2Pac, πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 σε ηλικία 25 ετών. Ο γνωστός ράπερ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές.

Ο 2Pac πούλησε περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και μπήκε στο Rock & Roll Hall of Fame το 2017.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2Pac είναι το τραγούδι California Love
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top