Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γυναίκα συνελήφθη για τον θάνατο του εγγονού του

Ποια είναι η «πριγκίπισσα του Percocet» που πούλησε ναρκωτικά στον Λέαντρο

Η Σοφία Χάλεϊ Μαρκς είναι η γυναίκα που συνελήφθη για τον θάνατο του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η Χάλεϊ Μαρκς, γνωστή και ως «πριγκίπισσα του Percocet», είναι έμπορος ναρκωτικών και φαίνεται να σχετίζεται με τον θάνατο του 19χρονου Λέαντρο, ο οποίος, όπως εικάζεται έφυγε από την ζωή, από υπερβολική δόση.

Βαρύ πένθος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του

Σύμφωνα με τη New York Post, η 20χρονη Σοφία Χάλεϊ Μαρκς πούλησε στον μόλις 19 ετών Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ ναρκωτικά πριν βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη στις 2 Ιουλίου.

 

 

Η ίδια συνελήφθη γύρω στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης που διεξήγαγε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, η υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών και η εθνική ασφάλεια.

Αμέσως, της απαγγέλθηκαν ομοσπονδιακές κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και αναμένεται να προσαχθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Σημειώνεται πως από την αρχή, η αστυνομία εξετάζει τον θάνατο του Λεάντρο Ντε Νίρο με πιθανό αίτιο την υπερβολική δόση, αφού κοντά στο σώμα του εφήβου βρέθηκαν μια λευκή σκόνη και σύνεργα ναρκωτικών.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top