Eπιστροφή Βασάλου: Οι πρώτες του δηλώσεις για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πού βρίσκεται η δημοσιογράφος και κυρίως με ποιον;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετείχε σε γνωστό reality επιβίωσης και οι τηλεοπτικές κάμερες φυσικά ήταν εκεί, αν και ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. 

«Καλώς σας βρήκα παιδιά. Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν για τον Θεό δηλαδή», είπε αρχικά στην εκπομπή «Open Weekend».

O Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το reality που συμμετείχε - NDP

O Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το reality που συμμετείχε - NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δέχθηκε πυρά ερωτήσεων για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το τηλεοπτικό του μέλλον, με τον ίδιο να απαντά:

«Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι προηγείται το ΣΚΑΪ οπότε με συγχωρείται πάρα πολύ δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου. Αχ Θεέ μου τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε. Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου».

Πάντως, η Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αν και της μίλησε τηλεφωνικά, όπως είπε, δεν ήταν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί. Αντιθέτως βρίσκεται για weekend στη Νάξο και μάλιστα μαζί με το φημολογούμενο αμόρε της, τον Γρηγόρη Μόργκαν. 

Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί κι ερωτευμένους, όμως οι αναρτήσεις τους στα social media «προδίδουν» την… παρέα που κάνουν. 

Έτσι, η Ευρυδίκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το λιμάνι της Νάξου, ενώ ο Γρηγόρης Μόργκαν από τον ναό του Απόλλωνα στην Πορτάρα. 

Οι δυο τους έχουν πάει επίσης ταξίδι στη Χαβάη, την Τήνο και την Σαντορίνη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top