«Μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί»

Σε ποια γνωστή δημοσιογράφο ανήκει αυτή η δήλωση;

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην εκπομπή «Ελένη»

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνουν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου. Πριν από λίγες εβδομάδες έγιναν γονείς. Η αγάπη του ζευγαριού επισφραγίστηκε με τον ερχομό των δίδυμων μωρών του.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

«Οι πρώτες 15 μέρες με τα δίδυμα μωράκια μας είναι δύσκολες, τέλειες, με πολύ χαρά και καθόλου ύπνο», είπε η γλυκιά μαμά μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

Γνωστός δημοσιογράφος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε on camera πως πριν από 40 χρόνια ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε με εξωσωματική στην Ελλάδα.
«Ήμουν το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η μαμά μου όταν επέστρεψε από την Αγγλία πολλοί δημοσιογράφοι ήθελαν να της πάρουν συνέντευξη για να μάθουν», πρόσθεσε.

 

Στη συνέχεια η ζωή τα έφερε έτσι ώστε κι εκείνη να κάνει εξωσωματική, για να καταφέρει να γίνει μαμά. «Ο γιατρός μου ξέρει να κάνει μία μέθοδο χωρίς πολλά φάρμακα. Είχα επιβαρυμένο ορμονικό σύστημα και μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί. Χρειάστηκε να κάνω και εγώ εξωσωματική. Δε μου γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω μόνη μου παιδί, μου γεννήθηκε επειδή ήμουν με τον Γιώργο. Τότε αισθάνθηκα ασφάλεια και είπα ότι θέλω να κάνω παιδιά», συμπλήρωσε η Χριστίνα Ιορδανίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top