Η Καλομοίρα μας ξεσηκώνει με τον «Στόχο» της

Το χορευτικό smash hit της ταλαντούχας τραγουδίστριας

Η Καλομοίρα παρουσιάζει ένα dance music video για το τραγούδι της «Στόχος», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music!

Από την πρώτη, κιόλας, στιγμή της κυκλοφορίας του, ενθουσίασε κοινό και ειδικούς, με τα streams, στο Spotify, να αυξάνονται συνεχώς! Το χορευτικό smash hit, που ξεχωρίζει για το ρυθμό του, είναι από σήμερα, διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Τη σκηνοθεσία του νέου music video της Καλομοίρας υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος, ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που δύο ταινίες του προβάλλονται στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα στον κόσμο, στο Netflix.

Καλομοίρα

Τους στίχους του νέου single υπογράφει ο Δημήτρης Παπασταθόπουλος και τη μουσική η “dream team” διεθνών δημιουργών που αποτελείται από τον Mario Puglia, Mark F. Angelo, Demetri James Gountounas και τον Gabriel Gallucci.

Mad VMA 2023: Η Καλομοίρα στο red carpet μαζί με την οικογένειά της

Η Καλομοίρα ξεχωρίζει για το μοναδικό της μουσικό στίγμα, το αξεπέραστο ταπεραμέντο της και την εκρηκτική της παρουσία on stage, αποτελώντας, όχι μόνο μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και icon performer!

Mad VMA 2023 Καλομοίρα: Ξεσήκωσε το κοινό και ενθουσίασε τα παιδιά της

Η Καλομοίρα, είναι εδώ και πρωταγωνιστεί και δισκογραφικά με το νέο της summer hit «Στόχος», με την τηλεοπτική της εμφάνιση στο show «Just the 2 of Us», ενώ αυτήν τη βδομάδα αποθεώθηκε στη σκηνή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2023, όπου παρουσίασε ένα medley του «I’m Good» και του «Cha Cha Cha», με τη Stefania και τις 3SUM, αλλά και με τη συμμετοχή του Käärijä που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στη φετινή Eurovision σε μορφή video.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top