Σία Κοσιώνη: «Ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα»

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Δείτε διάφορα στιγμιότυπα της Σίας Κοσιώνη

Το δικό της ηχηρό μήνυμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, θέλησε να στείλει η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη: Έχει γενέθλια κι αποκαλύπτει την ηλικία της - Το μήνυμά της 

Η βόλτα με βέσπα της Σίας Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο στην Αθήνα- Φωτογραφία NDP

Η βόλτα με βέσπα της Σίας Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο στην Αθήνα- Φωτογραφία NDP

Συγκεκριμένα με ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πώς κατάφερε μετά από πολλή προσπάθεια και χάρη στη βοήθεια του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη και του καρπού του έρωτά τους Δήμου να κόψει οριστικά το κάπνισμα.

Η Σία Κοσιώνη μας συστήνει τη μαμά της - Η γλυκιά φωτογραφία και το μήνυμα

 

 

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει. Όμως, ναι, η Σία δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου. Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top