Σοφοκλής Σχορτσανίτης: Ο ρατσισμός και η γνωριμία με τη σύζυγό του

Ο πρώην μπασκετμπολίστας βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4»

Για τον ρατσισμό που βίωσε στα παρκέ, αλλά και τη γνωριμία του με τη γυναίκα του, μίλησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σε μια διαφορετική συνέντευξη στο «Στούντιο 4».

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ

Ο γνωστός αθλητής περιγράφοντας τον ρατσιμό που εζησε ως μπασκετμπολίστας λόγω του χρώματός του, σημείωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης: «Με του συμπαίκτες μου δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Δεν πιστεύω ότι πονάνε τα σχόλια, σου δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο να παίξεις καλά αλλά μερικά στο γήπεδο δεν έχουν καμία θέση. Δέχτηκα ρατσισμό για το χρώμα μου αλλά όχι τόσο ώστε να να γραφτεί τόσο πολύ. Την πρώτη φορά που πάτησα στο γήπεδο δέχτηκα, όχι όσο δέχτηκαν άλλοι όμως. Πιστεύω προστάτεψαν περισσότερο οι συμπαίκτες μου όλοι. Θέλω να πιστεύω αυτό το πράγμα».

Ο ίδιος σε άλλο σημείο αποκάλυψε για τη σύζυγό του πως δε γνώριζε τη δουλειά που έκανε και πόσο αναγνωρίσιμος ήταν.

«Η γυναίκα μου όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι. Είναι αστείο για το οποίο μου φωνάζει κιόλας, και τώρα θα μου φωνάξει αν το δει. Τότε η σύζυγός μου σπούδαζε Φυσιοθεραπεία στο Αίγιο και δούλευε σε μια καφετέρια στην Καλλιθέα, εκεί γνωριστήκαμε. Μου άρεσε, μιλήσαμε, ήμουν με τον κολλητό μου που έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που είχα πει κι εγώ και ο φίλος μου τότε, ήταν ότι είναι γυναίκα για σπίτι. Το ιστορικό μου δεν ήταν και τόσο καλό, δεν ήμουν άπιστος, έβγαινα έξω όμως αρκετά, δεν πήγαινα πολύ στα μπουζούκια, στα κλάμπ περισσότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά για το πώς γνωρίστηκε με την αγαπημένη του.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε στο «Στούντιο 4» για τον ρατσισμό και την προσωπική του ζωή

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε στο «Στούντιο 4» για τον ρατσισμό και την προσωπική του ζωή

Όσον αφορά τα παιδιά του, τόνισε πως προσπαθεί να είναι καλός πατέρας, βοηθώντας τα στα μαθήματα και πηγαίνοντάς τα σε δραστηριότητες. 

«Είναι μια χαρά που είμαι με τα παιδιά στο σπίτι. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχουν πολλές δραστηριότητες τα παιδιά. Θέλουν μπάσκετ, μετά πίνγκ – πόνγκ, μετά τέννις, μετά βόλεϊ. Τα γράφω, πληρώνω συνδρομή και μετά δεν ξαναπάνε. Η κόρη μου, που είναι μικρότερη με καταφέρνει κιόλας».

«Τα βοηθάω στα μαθήματα… Η μικρή, όταν θέλει τη βοήθειά μου έρχεται μόνη της, ο μεγάλος έχει αποκτήσει μια άλλη στρατηγική, προσέχει πάρα πολύ στο σχολείο ώστε να μην αναγκάζεται να διαβάζει… Πλέον έχω αρχίσει να προσεύχομαι περισσότερο. Πιστεύω πάρα πολύ. Τώρα με τα παιδιά αρχίζω να προσεύχομαι περισσότερο, για την υπομονή. Φοβάμαι πολύ περισσότερο για τα παιδιά, κάθε φορά που θα βγουν έξω μόνα τους ή με τη μητέρα τους, με ανησυχεί αυτό λίγο» πρόσθεσε σε άλλο σημείο για τα παιδιά του», είπε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top