Έξαλλη η Σελένα Γκόμεζ- Κάμερα την έπιασε να τσακώνεται με σωματοφύλακά της

«Άναψαν» τα αίματα στη συναυλία της Μπιγιονσέ

Όσα είχε πει η Σελένα Γκόμεζ για την αρνητική επίδραση των social media στην ψυχολογία / Βίντεο: ΕΡΤ

Στη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Παρίσι βρέθηκε η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, η οποία έφτασε στην «Πόλη του Φωτός» για να παρακολουθήσει τη σταρ που θαυμάζει. 

Αν και η συναυλία ήταν sold out, τις εντυπώσεις έκλεψε η νεαρή τραγουδίστρια τόσο για την εμφάνισή της όσο και για ένα περιστατικό που έπιασαν οι κάμερες. Πιο συγκεκριμένα, η Σελένα Γκόμεζ «πιάστηκε» να... λογομαχεί με έναν από τους δωματοφύλακές της με το κοινό να πιάνει αμέσως το κινητό του για να καταγράψει τη σκηνή. 

Το περιστατικό έγινε πριν η Μπιγιονσέ ανέβει στη σκηνή. Καθώς πήγαινε στη θέση της, η Γκόμεζ βρέθηκε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν από τους σωματοφύλακές της. Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει δώσει την απάντησή της ωστόσο οι χρήστες του Twitter δίνουν τη δική τους εξήγηση.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός απογοητεύτηκε από την καθυστέρηση της Μπιγιόνσε για τη συναυλία. Οι περισσότεροι όμως ισχυρίστηκαν ότι η Γκόμεζ εξοργίστηκε από τον επιθετικό τρόπο που ο σωματοφύλακάς της αντιμετώπισε έναν θαυμαστή της που ήθελε να την πλησιάσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top