Ελευθερία Ρήγου: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Δείτε παλιότερες δηλώσεις της Ελευθερίας Ρήγου στο Happy Day

Βαρύ πένθος βιώνει τις τελευταίες μέρες η Ελευθερία Ρήγου, αφού όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από λίγες ημέρες έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η Ελευθερία Ρήγου εξομολογείται: «Δεν έχει ενδιαφέρον η προσωπική μου ζωή!»

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της. Δεν υπέφερε κι έζησε μια γεμάτη ζωή .Έκανε τρία παιδιά που την υπεραγαπούσαν κι έκαναν τα πάντα για αυτήν, μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Η Ελευθερία Ρήγου σε παλιότερα δημόσια εμφάνισή της

Η Ελευθερία Ρήγου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μεγάλωσε τα εγγόνια της κι είχε τη χαρά να τα βλέπει να είναι ευτυχισμένα κοντά της. Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας και δε θα την ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε. Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γιατί ο πόνος μου, αφ’ ενός δεν έχει φύγει (κι ούτε πρόκειται), έχει βρει όμως παρηγοριά εδώ που βρίσκομαι τώρα, στο Δηπεθέ Σερρών μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους ετοιμάζοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή παράσταση

Ελευθερία Ρήγου: Η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού και η μάχη με τα κιλά

Αυτό θα ήθελε κι εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μη σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους. Καλή συνέχεια», έγραψε η Ελευθερία Ρήγου στο προφίλ της στο Facebook. 

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ρήγου στο Facebook

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ρήγου στο Facebook
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top